2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Şehrin ortasında cennetten bir bahçe: Yuyuan Garden

Yüzlerce yüksek binanın, kalabalığın, şehrin tam ortasında öyle bir yer düşünün ki yapıldığı ilk günkü gibi tarihin izlerini hala taşıyor olsun. Asya’ya özgü o değişik ahşap çatı şekillerine sahip onlarca mağazaları, renkli sokakları, güzel bahçeleri olsun. İşte Yuyuan tam da öyle bir yer. 
Yuyuan, Çinde Shanghai şehir merkezinde bulunuyor. Bundan 400 yıl önce Ming hanedanlığında önemli bir mevkiye sahip olan Pan Yunduan’i yaşlılığında mutlu etmek için yapımına başlanan Yuyuan o günden bugüne birçok savaş atlatmış. Defalarca yeniden inşa edilen bu bahçe daha sonra 1950’li yıllarda hükümet tarafından devlet’e devredilmiş ve anıt olarak ilan edilmiş. Restorasyondan sonra halka açılan Yuyuan içerisinde ve etrafında onlarca eski ahşap görünüme sahip mağaza bulunuyor.

Özellikle geceleri kırmızı fenerlerle ışıl ışıl aydınlatılan sokaklarıyla Shanghai’ın en popüler sokaklarından birisi. Bahçe içerisinde bir de büyük bir havuz bulunuyor. Havuzun içerisinde de normalde pek görmeye alışık olmadığımız büyüklükte balıklar. Yuyuan’a gittiğinizde dilerseniz bu balıkları beslemek için yem satın alabilir yada havuzun hemen ortasında bulunan tarihi çay evinde çay içebilirsiniz. Yanlız baştan uyaralım, bu güzel ortamda çay içmek size biraz yüksek fiyatlı gelebilir. Bu yüzden birşeyler içmeden önce fiyat sormanızda fayda var.






Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder