2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

BÜYÜK BRİTANYA TURUNDA MUTLAKA YAPILMASI GEREKEN 5 ŞEY

BÜYÜK BRİTANYA TURUNDA MUTLAKA YAPILMASI GEREKEN 5 ŞEY
İngiltere, İskoçya ve Galleri içine alan Britanya adaları içinde en büyük ve en görülesi olanı Büyük Britanya Adası’dır. Dünyanın en estetik ve en görkemli coğrafyalarından biri olan Büyük Britanya Adası’nı görmek için kolları sıvadıysanız, mutlaka yapmanız gereken 5 şeyi öğrenmeye de hazırsınız demektir. Hadi başlayalım;
İSKOÇ KÜLTÜRÜNÜ KEŞFEDİN
Dünyaca ünlü içkileri, yine dünya çapında ünlü şatoları, ilk bakışta garip gelse de kahramanlığı simgeleyen kiltleri, kulakların pasını silen gaydası ve saymakla bitmeyecek daha birçok ayrıntısı ile Büyük Britanya’nın en özgün coğrafyasıdır İskoçya. Büyük Britanya turunun İskoçya ayağında mutlaka ama mutlaka yapmanız gerekenler ise bu kültüre dokunmanın en pratik yöntemi olan İskoç Gecesi’ne katılmak, dünyaca ünlü İskoç içkilerini tatmak için yapım atölyelerini ziyaret etmek ve yine gidenin görmeden dönmediği Rossly Şapel’ini ve Edinburg Şatosu’nu keşfetmektir.
Büyük_Britanya (5)
LONDRA’NIN HAKKINI VERİN
Dünyanın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri olan Londra’da geçireceğiniz gün ya da günler boyunca yapmanız gereken her şeyi eksiksiz tamamlayın. Big Ban ve London Bridge önünde fotoğraf çektirmek, ünlü Harrods Mağazası’nda alışveriş yapmak, Madam Tussauds Müzesini gezmek ve şehrin hızlı gece hayatına dahil olmak mutlaka yapmanız gerekenlerin başında geliyor.
Büyük_Britanya (1)
BRİTANYA TARİHİNE DOKUNUN
Londra’nın metropol dokusunu yeteri kadar hissettiyseniz atmanız gereken bir sonraki adım işin biraz tarihine ve dolayısıyla perde arkasına bakmak olmalı. Başlangıç için Londra’ya 1,5 saat uzaklıktaki Oxford en ideal olanı. Britanya uygarlığının kütüphanesi olarak düşünebileceğiniz Oxford’da bolca kitapçı, Barok ve Gotik mimarinin yaşayan örnekleri olan görkemli üniversite binaları ve muhteşem bir doğa Oxford’da sizleri bekliyor olacak. Kendinizi yeteri kadar Harry Potter setinde hissettikten hemen sonra dünyanın en eski kalesi olan Vindsor Kalesi’ni görebilirsiniz.
Büyük_Britanya (3)
BRİTANYA’NIN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ KEŞFEDİN
Tarihi, ihtişamı, hareketli kent yaşamı ve muhteşem kültürünün yanı sıra en az bunlar kadar önemli olan bir diğer ayrıntı da Büyük Britanya Adası’nın nefis doğasıdır. Bu muhteşem güzelliğe dokunmanın en keyifli ve en etkili yolu ise Windermere’de katılacağınız küçük gemi turudur.
Büyük_Britanya (4)
MANCHESTER’DA FUTBOL RUHUNU HİSSEDİN
Büyük Britanya turunun bir ayağında da ünlü İngiliz kenti Manchester bulunuyor. Dünyanın en ateşli futbol takımı olan Manchester United’ın stadyumunu görmeyi ihmal etmeyin. Aynı zamanda şehre haklim olan futbol ruhunun sosyal hayata da yansımış olduğunu hatırlayın ve taraftar topluluklarının sahiplendiği kafelerde zaman geçirin.
Büyük_Britanya (2)





Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder