2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Çılgın Beach Partiler İçin Geri Sayım Başladı!



Bahar aylarının yavaş yavaş gelmeye başladığı bugünlerde şimdiden tatil planlarınızı yapmaya başladıysanız bu yazı çok ilginizi çekecek. Yaz tatilinizi yurt dışında geçirmeyi düşünüyorsanız sizin için harika fikirlerimiz var; bu yaz çılgın beach partiler eşliğinde unutulmaz tatil deneyimi için gerim sayım başladı.

Dünya’nın farklı ülkelerinde en çılgın beach partilerin içinde olmak için şimdiden yerinizi ayırtın. Bütün ülkelerden gelen insanların bir arada eğlendiği bu atmosferde yemekler, farklı kültürler ve eğlenceye dair her şeyi bulacaksınız. Yeni insanlarla tanışmanın sonsuz keyfini çıkarın. Dünya’da bilmediğimiz ya da ismini sadece uzaklardan duyduğumuz ne kumsallar var bir bilseniz… Deniz, kum, güneş üçlüsüne bu yaz doyacaksınız. Eğlence dolu saatler hatta sabahlar, çılgın beach partiler ile yaza merhaba diyor.

Yunanistan-Mykonos: Komşuda eğlence tam gaz yaza hazırlanıyor. Türkiye’nin hemen yanında Yunanistan’ın eğlence dolu yaz gecelerinde beach partiye hazır olun.Yunanistan Turları sizi çağırıyor.



Mykonos Beach Parti

Tanzanya-Zanzibar: Bu yaz listenizin başına ekleyeceğiniz Tanzanya Turlarında geç olmadan yerinizi ayırtın. Ülkenin en güzel, en turistik adası Zanzibar’ın rüya kumsallarında eğlence dünyasına katılmayı unutmayın. Her milletten insanların katıldığı parti heyecanı Kendwa kumsalında yaza merhaba diyor.

Zanzibar Beach Parti

Tayland-Koh Phangan: Bu yaz listenize ekleyeceğiniz rotalardan biri de kesinlikle rüya sahilleri ile ünlü Koh Phangan. Çılgınca eğleneceğiniz beach partilerinde olmak için Tayland Turlarına katılmalısınız. Coşku dolu bir yaz Tayland’da sizi bekliyor.

Koh Phangan Beach Parti

Brezilya-Copacabana: Bu yaz çok eğlenceli ve sıcak geçecek. Brezilya’nın çılgın beach partisi ülkenin en popüler kumsalı Copacabana’da en eğlenceli saatleri ve sabahları yaşamak için Brezilya Turlarında yerinizi ayırtın.

Copacabana Beach Parti

İspanya-Ibiza: Beach parti denilince İspanya’nın çılgın şehri Ibiza’yı eklemeden olmaz. Eğlencenin doludizgin yaşandığı bir diğer durak da burası. Eğlenmeyi bilen herkes bu deneyimi İspanya Turlarına katılarak mutlaka yaşamalı. Gece gündüz demeden saatlerce süren çılgın beach partiyi İspanya’nın durağı Ibiza’da görmelisiniz.

Ibiza Beach Parti

Hindistan-Goa: Hindistan gezilecek yerleri ile en güzel ülkelerden olduğu gibi eğlencenin de çılgınca yaşandığı Yurt dışı Turlarından biri. Hindistan’ın parti adına kurulmuş şehri Goa’da bitmek tükenmek bilmeyen eğlencelerinin arasında siz de olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken Hindistan Turlarına katılmak.

Goa Beach Parti

Kıbrıs-Nissi: Türkiye’nin komşularından Kıbrıs, en sıcak yaz mevsiminin yaşandığı Nissi’yle sizi çağırıyor. Hoş vakit geçireceğiniz bu kumsalda eğlencenin en güzel halini doludizgin yaşamak istiyorsanız size en uygun Kıbrıs Otellerinde şimdiden yerinizi ayırtın.


Nissi Beach Parti




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder