2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Paris Turları ve Paris’te Gezilecek Yerler







Fransa’nın başkenti olan Paris, aynı zamanda en kalabalık şehri olma unvanını da taşıyor. Yaklaşık 105 kilometrekarelik bir büyüklüğe sahip ve 12 milyon kişiden fazla bir nüfusa ev sahipliği yapıyor. Bu büyüleyici şehrin her bir noktası, keşfedecek farklı bir şey ve değişik bir macera vaat ediyor.


Bunun nedeni, etkileyici (ve son derece eski) olan tarihi; Paris, M.Ö. 3. yüzyıldan bu yana Avrupa’nın en önemli yerleşim ve ticaret merkezleri arasında yer alıyor. Binlerce yıla dayanan geçmişi, onu değişik kültürlerin bir araya geldiği, çok yönlü bir şehir yapmaya yetiyor.


Kent halkının geleneklerinden, Roma İmparatorluğu’nun görkemine; Rönesans döneminin büyüsünden, Fransız Devrimi’nin coşkusuna, Paris gerçekten de tüm Avrupa kültürlerinin bir araya geldiği bir şehir olarak biliniyor. Avrupa’nın kültür başkenti olan bu şehir, kültür, sanat ve romantizm dolu bir tatil-tur isteyen herkese hitap etmeyi başarıyor. Bu nedenle Paris turu, en popüler turlarımız arasında yer alıyor.
Paris’te Gezilecek Yerler


Paris’te yapacak çok şey var, öyle ki, bazıları ayrı bir tur olarak sunuluyor. Örneğin, Disneyland başlı başına; keşfedecek o kadar çok şey sunuyor ki, tamamen kendine özel bir turu bulunuyor. Avrupa’nın en büyük (ve en eski) kapalı eğlence merkezi olan Disneyland, hem masalların ve hem de filmlerin büyüleyici dünyasını birebir yaşamanızı sağlıyor.





Belirtmekte fayda var, Paris turu içerisinde Disneyland’ı başka bir ziyarete bırakmanızı ve şehrin keyfini çıkarmanızı öneririz – merak etmeyin, yapacak o kadar çok şey var ki, Disneyland’i düşünecek zamanınız bile kalmıyor.


En bilinen yerler ile başlayalım: Eyfel Kulesi ve Louvre Müzesi.


Hiçbir Paris turu, bu iki noktayı ziyaret etmeden tamamlanmış sayılmıyor.


Louvre, dünyanın en çok ziyaret edilen müzesi, sadece 2014 yılında 9.3 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapmış bulunuyor. 1900’lü yılların başında bir demiryolu istasyonu olarak yapılan bina, bugün binlerce değer biçilemeyen sanat eserine ev sahipliği yapıyor. Müzede, Rönesans dönemi sanatçılarının dünyaca tanınan eserleri kadar, modern sanat eserlerini de görebilmek mümkün.Eyfel Kulesi ise, dünyanın her yerinde tanınan mimari bir yapı olması ile biliniyor. 324 metrelik bu kule, aynı zamanda dünyanın en çok ziyaret edilen noktası: bugüne dek, 250 milyon kişiyi ağırlamış bulunuyor. Eşsiz Paris manzarasının keyfini de çıkarabileceğiniz Eyfel Kulesi, Paris turuiçerisinde görmeniz gereken en önemli yerler arasına giriyor.


Kültür ve Sanatın Başkenti


Paris, tiyatroların, heykeltıraşların, edebiyatın ve müziğin bir araya geldiği bir şehir. Bu nedenle, her ziyaretçi için ilgi çekici bir şey sunmayı başarıyor. Olympia Müzik Salonu, Moulin Rogue kabaresine ev sahipliği yapmış bir bina ve The Beatles’dan Celine Dion’a kadar pek çok uluslar arası yıldızı da ağırlamış olması ile biliniyor. Paris Opera Binası ise, Avrupa’nın en eskilerinden biri, geçmişi 1680 yılına dek uzanıyor. Pablo Picasso, Henri Matisse, Vincent van Gogh, Paul Cézanne ve Henri Rousseau gibi pek çok sanatçının evi olan bu şehir, kültür ve sanat tutkunlarını her anlamda tatmin etmeyi başarıyor.

Paris turu deyince, eşsiz Fransız mutfağından bahsetmemek olmaz. Şehir merkezinde, Michelin yıldızı almış çok sayıda restoran bulabilmeniz mümkün. “Bistro” sisteminin mucidi olan Paris, gösterişli restoranlar kadar hızlı bir şekilde yemek yiyebileceğiniz sayısız cafe’ye de ev sahipliği yapıyor. Beğendiğiniz bir tanesine oturup “French-press” kahvenizi yudumlarken bu büyüleyici şehri seyretmenizi tavsiye ederiz; Paris turu, bir seferde keşfedilemeyecek kadar çok şey içeriyor. Perisos Turizm en avantajlı fiyatlar ve en dolu teklifler ile Paris’in keyfini istediğiniz kadar çıkarmanızı sağlıyor. Gelin, bu özel şehri birlikte keşfedelim.



Telefon : 0 224 225 43 43


Gsm : 0 534 835 86 85                       Faks : 0 224 225 43 53                     e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder