2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

En İyi Balayı Tatili İçin Öneriler

Hazırlıklar tamam her şey yolunda… Geriye sadece balayı tatilini düşünmek kaldıysa o zaman bu yazı sizin için bir yol gösterici olacak demektir. Balayında nereye gidelim? Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı olsa gibi soruların cevabını aramak hiç de zor değil aslında. Çünkü en iyi balayı tatili için öneriler sizi bekliyor.



Bütün mesele aslında doğru eşi bulmaktı. Ve nihayet beklenilen oldu, bütün hazırlıklar bitti geriye sadece en az düğün kadar önemli balayı tatilini düşünmek kaldı. Düğün kadar diyorum evet, balayı deyip geçmeyin. Bu tatil eşinizle çıkacağınız ilk tatil olacağı için her şeyin çok özenli olması gerekiyor. Peki güzel bir balayı tatilini nerede hayal ediyorsunuz? Yurt içinde deniz, kum, güneş ve tabi ki sevdiğinizle el ele harika mekânlarda geçirmek istiyorsanız o zaman tercihinizi Balayı Otellerinden yana kullanmalısınız. Ülkemizde şahane turizm cennetleri olduğunu her fırsatta söylerim. Antalya’dan Bodrum’a, Kuşadası’ndan Didim’e, Ayvalık’tan Alanya’ya kadar balayının unutulmaz yaşandığı tatil cennetleri burada. Ama siz balayı tatilinizi yurt dışında geçirmek istiyorsanız bunun içinde çok güzel seçenekler mevcut tabi ki. Yapacağınız şey Balayı Turlarını incelemek olmalı. Bir balayı tatilinde görmek istediğiniz bütün güzellikle bu turlarda gizli. Maldivlerden Yunanistan’a, Budva’dan Dubai’ye, Phuket’ten Güney Afrika’ya kadar denizin en mavisi, yeşilin en canlısını göreceğiniz bütün rotalar burada. Düşündüğünüz kadar da pahalı olan rotalar değil aslında, ister yurt içinde olsun ister yurt dışında bütçenizi aşmayacak balayı tatilini seçebilirsiniz.



Evleneceğiniz kişiyle hep bu tatili hayal ettiniz aslında. O kadar koşturmanın, stresin, tatlı heyecanların sonunda en güzel tatili fazlasıyla hak ettiniz. Size düşen hayatınızın sonuna kadar aynı yastığa baş koyacağınız insanla unutamayacağınız balayı tatili için doğru adresi seçmek. En iyi balayı tatili için çocuklarınızla paylaşacağınız güzel anlarınızı taçlandırmayı sakın unutmayın. Biz de bu özel zamanların bir parçası olabiliriz diye düşünerek Perisos Turizm olarak istediğiniz neresi varsa en mükemmel haliyle size sunuyoruz. Şimdi sadece bu tatili düşünün ve kendinize en yakın hissettiğiniz yer için harekete geçin. Unutmayın bu eşinizle birlikte geçireceğiniz ilk tatil yani herkesten, her şeyden uzak sizin tatiliniz.



En iyi balayı tatili dediğimizde her şeyin zahmetsizce önünüze gelmesi daha doğrusu o kadar yorgunluğunuzun karşılığında sizi en az yoracak tatil için seçebileceğiniz bir sürü seçenek de bizden olsun. En güzel anlarınızı en romantik şekilde geçirmeniz dileğiyle, şimdiden iyi tatiller.





Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder