2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Merak edenler için “Hostel Nedir?”




“Hostel Nedir?” diye merak edenler, sizi bir adım öne alalım: Hostel; birçok farklı ülkeden insanı bir arada görebileceğiniz, kültür mozaiği altında yeni insanlar tanıyabileceğiniz ucuz konaklama birimleridir. Uygun fiyatlarla konaklama sağlayabileceğiniz hostellerde ister küçük odalarda tek kişi, isterseniz de “dorm room” denilen kalabalık odalarda farklı insanlarla çok daha ucuza konaklama imkanı bulabilirsiniz. Ortak alanlarda birçok ülkeden farklı insanlarla kaynaşabileceğiniz hostellerde; sıcak kanlı, kültür seviyesi yüksek, 20-30 yaş aralığındaki pek çok insanla tanışabilir ve hoş vakit geçirebilirsiniz.

Hosteller aracılığıyla dünyanın her yerinde uygun fiyatlarla konaklayabilir, dünyayı az miktarda para ile kolaylıkla keşfedebilirsiniz. Ayrıca bulundukları yerde genelde merkezi konumda bulunan hosteller ile bulunduğunuz destinasyonun gezilecek yerlerine kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.
Hostellerin avantajı kadar dezavantajları da bulunmakta. Bunlardan ilki ortak yaşam alanları ve ortak banyo imkanlarının temiz olmayışı… Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için seçtiğiniz hosteli internet üzerinden araştırıp yorumlara göre hareket edebilirsiniz. Hostellerdeki bir diğer sorun ise özellikle “dorm room” denen kalabalık odalarda oda nüfusunun çokluğundan kaynaklı zamansız gürültü vb. rahatsızlıklardır. Bu konuda çok katı kurallarınız yoksa hostel hayatı tam size göre diyebiliriz.
Unutmayın, eğer yeni keşfedeceğiniz bir destinasyonda bir hosteldeyseniz, çevredeki tüm aktivite ve mekan önerileri için resepsiyondan yardım alabilirsiniz. Eğer denemediyseniz bir hostel konaklamasını kesinlikle denemenizi ve bu sosyal ortamda bulunmanızı tavsiye ederiz.
Hostele gidecekseniz dikkat etmeniz gerekenleri de sizler için sıralayalım. Öncelikle ne kadar temiz olsa da hijyen sorunu yaşayabileceğinizi unutmamalısınız. Ortak yaşam alanları demek, bir bakıma ortak sorunlar da demektir. Gecenin bir yarısı gelen misafire hazırlıklı olabilmelisiniz. Bunun dışında saat 22’den sonra ses düzeyinizi azaltmaya, ışığı yakmamaya özen gösterin. Elbet ışık yakılacaktır, ama o yakan kişi siz olmayın. Banyo gibi ortak alanları kullanırken temiz bırakmaya özen gösterin ki bir sonraki seferde temiz bulma olanağınız artsın. Bu konularda göstereceğiniz hassasiyetle daha verimli bir Hostel tatili sizleri bekliyor olacaktır.




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder