2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Amasra’ın Saklı Cenneti İnkumu



amasra inkumu ile ilgili görsel sonucu

Bartın’ın yemyeşil doğası arasında tüm güzelliğiyle hemen fark edilen İnkumu’nda huzuru bulacağınız muhteşem bir tatil deneyimine hazırlanın.
Tatilinizi sakin bir şekilde geçirme planlarınız varsa Batı Karadeniz’in en güzel duraklarından Amasra’nın 15 kilometrelik İnkumu Plajı sizi bekliyor. Doğayla baş başa sakin, sessiz, tam kafa dinlemelik, huzur kokan bir ortam var burada. Amasra tatili nizde sizi bunaltmayacak bir havası olan İnkumu’nun tertemiz, masmavi denizi bu yaz burada olmanız için en büyük sebepler aslında. İnkumu’na gittiğinizde güneşin batışını bir de oradan bir izleyin, dünyanın sayılı yerinde görebilirsiniz ancak o manzarayı. Kısacası yerli yabancı demeden her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapıyor İnkumu.Akdeniz’in tıka basa dolan beldelerinde değil de Türkiye’nin başka yerinde eşine ender rastlayacağınız keyifleri aynı ortamda tatmak istiyorsanız Batı Karadeniz Turları bütün aradıklarınızın karşılığını fazlasıyla verecek size. Burada bağımsız bir tatil geçirmek istiyorsanız bütçenize uygun otel seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Sonra harika bir köy kahvaltısı, romantik bir akşam yemeği eşliğinde muhteşem İnkumu manzarası beraberinde gelecek. İnkumu’nun dört mevsim bitmek bilmeyen güzellikleri say say bitmez. En güzeli bizzat kendiniz keşfedin burayı.Daha çok yazlıkçıların ya da günübirlik olarak denizinden yararlanmak isteyenler gider buraya. Bir nevi kaçamak noktası aslında. Burada işletme sahibi olmak isteyenler de epey bir fazla. Bu yüzden olacak ki her yaz otel sayısında giderek bir artış var. Tabi fiyatlar da gerek konumu gerek otelin sunduğu imkânlara göre değişiyor haliyle.
İnkumu için söylenecekleri tek bir cümlede özetlemek gerekirse; her ton yeşilin olduğu, muhteşem güneşin batışının sayılı izlenebildiği bu ortamda mavi bir deniz ve sıcacık Karadeniz insanları sizi bekliyor. Siz bu ortamda olmak için daha neyi bekliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder