2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Görülmesi Gereken Uzakdoğu Ülkeleri


Tayland Turları ile ilgili görsel sonucu
Uzakdoğu turları, klasik tatil anlayışının dışında bir deneyim yaşamak isteyen ziyaretçilere hitap ediyor. İçine çok sayıda ülkenin ve dolayısıyla farklı kültürlerin dâhil olduğu bu turlar, egzotik ve gizemli bir tatil yapmanızı sağlıyor. Süreleri kapsamları nedeniyle oldukça uzun olan Uzakdoğu turları, kelimenin tam anlamıyla unutamayacağınız bir deneyim yerine geçiyor. Tura dahil olan ülkeler, süreye, mevsime ve içeriğe göre elbette değişiyor; ancak bazı ülkeler var ki, muhakkak planladığınız rotaya dahil etmeniz gerekiyor. Bu ülkelere birlikte bir göz atmaya ne dersiniz?


Tayland Turları

Uzakdoğu turları içerisine dahil etmeniz gereken ilk ülke Tayland olmalı. Eski adı Siyam Krallığı olan bu ülke, belki de en gizemli Uzakdoğu rotalarından biri olmayı başarıyor. Dünyanın en büyük 51. ülkesi olan Tayland, aynı zamanda en kalabalık olanlarından biri: tam 66 milyon kişiye ev sahipliği yapıyor.
Tayland, kelime anlamı olarak “özgür ülke” anlamına geliyor ve bu anlamın arkasında da duruyor: turistlere en misafirperver davranan ülke olmasıyla biliniyor. Başkenti olan Bangkok’da kendinizi alışveriş çılgınlığına kaptırabilir (Patpong Gece Pazarı’nı tavsiye ediyoruz) ve Wat Pho Tapınağı’nda, Budizm uygulamalarına tanık olabilirsiniz.
Bangkok, ilginç bir şekilde çok sayıda kanala da ev sahipliği yapıyor. Venedik’te gondol turuna çıktıysanız, bir de Bangkok’ta çıkmanızı tavsiye ediyoruz – bu farklı şehrin tüm güzelliği, tur sırasında yakından görülebiliyor. Bangkok, gece hayatı ile de tanınan bir şehir ve çok çeşitli seçenekler sunuyor.
Uzakdoğu turları içerisinde bir diğer önemli ülke de, Vietnam. Uzakdoğu kültürünün en özgün örneklerini görebileceğiniz Vietnam, size gerçekten farklı bir deneyim yaşatıyor. Amerika savaşının izlerini uzun zaman önce silen ülke, tarih boyunca hiçbir işgalciye boyun eğmemesi ile biliniyor – buna Çin İmparatorluğu da dahil. Ancak tüm bu işgaller, Vietnam’ın çok farklı bir kültür mozaiği olmasını da sağlıyor.

Vietnam Turları

Yeni yıl kutlamalarından (Tet Nguyen Dan) uluslar arası fuarlara, Vietnam gerçekten de antik tarih ile modern zamanları bir araya getirebiliyor. Hoan Kinem Gölü’nü (Kaplumbağalar Gölü) ziyaret etmeyi unutmayın, bu göl, Vietnam’ın en eski halk efsanelerinin merkezi sayılıyor. Aynı zamanda, büyüleyici doğa manzaraları sunuyor.

Çin Halk Cumhuriyeti Turları

Uzakdoğu deyince akla ilk olarak gelen ülkelerden bir diğeri de, elbette Çin Halk Cumhuriyeti. Siyasi rejim nedeniyle dışarıya oldukça kapalı bir hayat süren Çin, belki de dünyanın en eski kültürü. Bu etkileyici geçmişin izleri, en küçük sokaklarında dahi görülebiliyor. Üstelik görecekleriniz, bu ülke ile ilgili fikirlerinizi büyük oranda değiştirebilir. Zira Çin,  dünyanın en büyük ekonomilerinden biri ve şehir merkezlerinde oldukça modern yaşamlar sürdürülüyor.
Elektronik ürün alışverişi için en uygun ülke, yine burası. Ucuz ancak kaliteli onlarca farklı elektronik ürünü bir arada bulabilir, inanamayacağınız fiyatlara satın alabilirsiniz. Türkler, ülkede oldukça seviliyor ve yerel halkın misafirperverliği her fırsatta kendini gösteriyor.
Hindistan Turları

Uzakdoğu turları içerisinde görmenizi tavsiye ettiğimiz ülkelerden biri de Hindistan. Tarih bakımından Çin Halk Cumhuriyeti ile rahatlıkla yarışabilen Hindistan, arınmanın ve manevi huzurun ülkesi olarak da biliniyor.
Bir milyarın üzerinde bir nüfusu var, ancak yerel halk gülümsemeyi yüzlerinden hiçbir zaman eksik etmiyor. Ganj Nehri’nden Brihadeeswarar Tapınağı’na kadar onlarca görkemli tarihi yapı, sizleri çok farklı bir kültürün geçmişinde gezintiye çıkarıyor.

İngiliz işgalinin altında geçen günlerin etkisini görmek mümkünse de, Hindistan geçmişiyle olan bağını halen koruyan bir ülke ve gördükleriniz, size kendi hayatınızı dahi sorgulatıyor. Uzakdoğu turları içerisinde görmeniz gereken çok sayıda ülke var ve sadece Café Tur bunların tamamını üstelik avantajlı koşullarla ziyaret etmenizi sağlıyor. Her ülke farklı bir gizem sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder