2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

LONDRA’DA FOTOĞRAFINIZIN OLMASI GEREKEN 5 YER



Turizmin kalbi bugünlerde Londra’da atıyor. İngiltere’nin başkenti Londra’daki WTM (World Travel Market) Fuarı’nı takip eden turizm sektöründeki çalışanlar her gün Londra fotoğrafları paylaşıyor. Peki Londra’da mutlaka fotoğrafınız olması gereken 5 yer neresi? Sizin için derledik.

1) BIG BEN
Londra’nın simgesi haline gelen ünlü saat kulesi. Big Ben’i arkanıza alarak çekileceğiniz fotoğrafın altına hiçbir şey yazmasanız bile Londra’da olduğunuz anlaşılır. Westminster Sarayı’nın yanında yer alan Big Ben, dünyanın en büyük ikinci dört yüzlü saatidir. Big Ben aslında saat kulesinin çanının adı olmasına rağmen zamanla halk tarafından tüm yapıyı belirtmek için kullanılır olmuştur.



2)LONDON EYE

Dünyanın en popüler seyahat noktalarından biri olan Londra’yı en iyi London Eye’dan görebilirsiniz. 135 metre yüksekliğiyle, Avrupa’da bilinen en yüksek dönme dolap olan London Eye, şehrin en turistik mekanıdır. Yılda yaklaşık 3 milyondan fazla ziyaretçi alan London Eye sizin de fotoğraflarınız arasında yer almalıdır.



3)TRAFALGAR MEYDANI

Londra’nın en ünlü ve en büyük meydanı olan Trafalgar Meydanı, taşıdığı tarihi ve kültürel değerin yanı sıra, barındırdığı anıt ve heykellerle bireysel miraslara da ev sahipliği yapar. Şehrin kalbinin attığı yer olan Trafalgar Meydanı’nda, çeşitli konserlerden festivallere kadar birçok etkinlik düzenlenir.



4)KIRMIZI TELEFON KULÜBELERİ

İngiltere’nin simgesi haline gelen kırmızı telefon kulübeleri Londra’ya farklı bir hava katar. İnsanlar günümüzde bu telefon kulübünün önünde fotoğraf çektirmeyi daha çok tercih ederler. Şirin bir görünüm sunan kırmızı telefon kulübeleri, cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla birer nostalji nesnesi olmaya başladılar.



5)BUCKINGHAM SARAYI

Westminster’de bulunan Buckingham Sarayı kraliçe ailesinin evi olmakla birlikte dünya üzerinde özel bir yerdir. Londra’nın en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Buckingham Sarayı muhteşem mimarisiyle en güzel fotoğraflarınıza arka plan olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder