2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

LONDRA’DA ALIŞVERİŞ NEREDE YAPILIR?



İngiltere’nin gözde başkenti Londra… Dünyanın dört bir yanından turistleri kendisine çeken çok güzel bir şehir. Gezilecek yerleri ve yerel yemekleri Londra’yı çok çekici bir yer yapıyor. Ayrıca alışveriş konusunda da ayrı bir önemi var. Londra için alışverişin başkenti desek yanlış olmaz. Nereye baksanız ünlü bir markanın mağazasına denk geliyorsunuz. Londra’da alışveriş nereden yapılır diye sorarsanız şehir içinde alışveriş yapabileceğiniz pek çok nokta var.
Londra’da alışveriş yapılacak yerler arasında büyük AVM’leri ya da küçük butik dükkanları tercih edebilirsiniz. Ama pasajları da turistler tarafından çok ünlü. Pasajlarda giyseler ve hediyelik eşyalardan yerel meyve sebzelere kadar her şey bulabilirsiniz. İşte Londra’da alışveriş yapılacak yerler:

OXFORD STREET



Londra’da alışveriş yapılacak yerlerin başında geliyor Oxford Caddesi. Bu cadde üzerinde çok fazla mağaza bulunuyor. Hepsine girmek istiyorsanız sıra ile başlamanızı tavsiye ederiz. Çünkü o kadar mağaza arasında heyecanla hangisine girip girmediğinizi fark edemeyebilirsiniz. Cadde üzerinde ülkemizde bilinen markaları da görebilirsiniz. Ama Londra’ya gelmişken o şehirde ünlü olan mağazalara girmenizi tavsiye ederiz.

REGENT STREET



Regent Caddesi’de Oxford Street gibi alışveriş için turistlerin popüler durakları arasında. Ayrıca Oxford Street’e de çok yakın bir konumda. Böylece iki cadde de rahatça gezebilirsiniz. Bu sokakta da dünyaca ünlü markaları bulabilirsiniz. Özellikle küçük tanıdıklarınıza hediye alabileceğiniz ünlü oyuncak mağazalarından birini de bu sokakta bulabilirsiniz.

WESTFIELD STRATFORD CITY



Londra’nın alışveriş merkezlerinden biri Westfield Stratford… Sokaklardaki dükkanlara girip çıkmak yerine AVM’de alışveriş yapmak isteyenlerin tercih edebileceği bir yer. Pazar günü bu alışveriş merkezine gitmek isterseniz önceden uyaralım. Saat 12 de açılıyor ve saat 18:00’da kapanıyor. Yani ülkemizde alışıldığı gibi haftanın yedi günü erken açılıp geç kapanmıyor.

BOND STREET



Westfield Alışveriş Merkezi’nin yakınlarında bulunan popüler bir cadde Bond Street… Tercihinizde eğer Dolce&Gabbana, Gucci, Chanel Christian Dior ve Bulgari gibi ünlü markalar varsa doğru yerdeniz. Ayrıca Victoria’s Secret’te bu sokakta bulunuyor. Sokaktaki mücevher dükkanlarının vitrinleri de gözlerinizi alacak.

HARRODS



Sokağın köşesinde yükselen bir bina Harrods. Farklı dizaynı ile turistlerin gözde alışveriş yaptıkları yerlerden. Bu yerde alışveriş yaptıktan sonra yemek katında lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Hediyelik eşya dükkanlarından sevdiklerinize küçük hediyeliklerden alabilirsiniz.
CARNABY STREET



Canlı mı canlı bir alışveriş yapmak istiyorsanız rotanızı Carnaby Street’e çevirin. Bu sokak boyunca da ünlü mağazaları bulabilirsiniz. Ayrıca sokakta Liberty adında bir alışveriş merkezi bulunuyor. Bu alışveriş merkezide Pazar günleri saat 12:00 – 18:00 arasında hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 – 20:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

ALINTI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder