2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

DUBROVNİK’İN EN İYİ KAFELERİ VE TATLILARI

dubrovnik-kafe-tatli
Bu başlıkta size öncelikli önerimiz: Dondurmalar! Dubrovnik’te Eski Şehir sokaklarında karşınıza en az 5 dondurmacı çıkacak ve hepsi birbirinden güzel dondurmalar yapıyor. 1 top dondurma 1 Euro. Fakat belirtelim, toplar oldukça büyük.
Pasta ve yöresel lezzetler tatmak isterseniz, bizim favorimiz, Pile Kapısı girişinde solda Müze Eczane’yi geçince Festival Cafe. Burada portakal, badem, ceviz ve çikolata karışımı ile yapılan Dubrovnik keki ile cafe latte denemenizi öneririz.
Orlando’nun Heykeli’ne doğru giderseniz, burada sağlı sollu sokak kafeleri göreceksiniz. Cafe Orlando dahil, bunlar da atıştırmalık ve lezzetli pastalar için güzel adresler.
Şehrin daracık ara sokaklarına saklanmış gizli lezzet durakları da var. Bunlardan biri Dolce Vita. Stradun caddesinde soldaki sokakları takip ediniz. Bunlardan birinin hemen girişinde. Pasta ve dondurmaları lezzetli, ana cadde üzerindekilere göre birazcık daha ucuz.
Denizi görerek tatlınızı yemek ve kahvenizi içmek isterseniz, ünlü gece kulübü Club Revelin’in restoranı, gündüz bu işe hizmet ediyor. Limana üstten bakan şahane bir manzarada kahvenizi içebilirsiniz. Aynı şekilde teknelerin kalktığı noktada Poklisar, deniz turuna çıkmadan evvel ideal bir kahve arası durağı olabilir.
Ve finale en şahanesini sakladık: Buza Bar! Yiyecek bir şey yok. Sadece kahve ya da soğuk içecekler. Bira ve şarap da içebilirsiniz. Peki diğerlerinden farkı ne? Farkı, konumu… Dubrovnik surlarının inşa edildiği kayalıklara kurulu, büyülü bir dünyaya bakıyor. Masalar, sandalyeler kayalıklarda. Wifi yok. Lüks yok. Konfor yok. En büyük konfor manzara, deniz, adalar, Adriyatik… Buza Bar’a uğramadan geri dönerseniz, “Dubrovnik’e gittim” demeyiniz…




Telefon : 0 224 225 43 43

 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder