2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Engin maviliklerde bir Likya masalı dinlemeye ne dersiniz?

Engin maviliklerde bir Likya masalı dinlemeye ne dersiniz?

Tatilin lafı geçince insanların aklına uçsuz bucaksız maviliklerin gelmesi tesadüf değil. Yıl boyu çalışmanın ardından, kendini berrak, pırıl pırıl denizlerin kucağına bırakmak, şehrin ve işlerin stresinden sıyrılabilmek için bir çeşit terapi gibi geliyor herkese. Eğer siz de kendinizi arındırmak, daha iyi hissetmek ve temponuzu geri kazanmak istiyorsanız, bu yazı daha mavi geçirebilir, ihtiyacınız olan turkuaz sulardan ayrılmadan unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz. Ege ve Akdeniz’in eşsiz koylarında hem doğanın hem de tarihin tüm güzelliklerini gezip görebilirsiniz. Likya turları, sizlere çok farklı, masal gibi bir tatil tecrübesi sunuyor. Siz de bu Likya masalını çıkacağınız mavi yolculuk ile yerinde dinleyebilir, huzur dolu koylarda denize girme fırsatı bulabilirsiniz.
Tarihin en önemli dönemlerinden, uygarlıkların pek çok farklı hikayesini saklayan, kaya mezarları, antik kentler ve batık şehirlerle çevrili, muhteşem koylarda yüzmek için daha fazla beklemeyin. Likya turları, sizleri tarihin ve doğanın ihtişamını koruduğu sulara, Ege ve Akdeniz’in durgun maviliklerine götürüyor. Dilerseniz, Likya turları ile gezip görebileceğiniz birbirinden güzel koylardan bazılarına bir göz atalım…

İztuzu Plajı mucizelere inanmanızı sağlayacak

Ege ve Akdeniz birbirinden büyüleyici iki farklı deniz. Biri turkuaz sularında mis gibi tuz kokusunu saklıyor, diğeri ise engin maviliklerinde mitolojik hikayeleri barındırıyor. Bu iki muhteşem suyun ortasında, Dalyan’da bulunan İztuzu Plajı çocukluğunuzda inandığınız tüm o masallara yeniden inanmanızı, mucizelerin varlığını kabul etmenizi sağlayacak.
Engin maviliklerde bir Likya masalı dinlemeye ne dersiniz?
Daha önce gördüğünüz hiçbir plaja benzemeyen, deniz suyu ile tatlı su arasında bulunan nadir bir yapıya sahip İztuzu Plajı, gerçek bir doğa harikası. Caretta Caretta’ların yumurtalarını bıraktığı, aynı zamanda Kaplumbağa Plajı olarak da anılan, bu doğal güzelliği, Likya turları aracılığıyla görebilir, bu plajın yakınlarında yüzme fırsatı bulabilirsiniz.

Doğanın insanlara sunduğu eşsiz bir armağan Kelebekler Vadisi

Fethiye Ölüdeniz’e kıyısı bulunan doğa harikası Kelebekler Vadisi, adından da hayal edebileceğiniz gibi tam bir masal diyarını andırıyor. Likya turları aracılığıyla, Ölüdeniz’deki kıyısına yanaşarak, bu büyüleyici vadiyi sahilden başlayarak gezme fırsatı bulabilir, doğaya bir kez daha hayran kalabilirsiniz.
Engin maviliklerde bir Likya masalı dinlemeye ne dersiniz?
Adını, vadi boyunca doğasında barındırdığı 80’den fazla kelebek türünden alan Kelebekler Vadisi, doğa turizminin en önemli destinasyonlarından biri olarak dünyanın pek çok farklı yerinden her yıl ziyaretçilerini ağırlıyor. Siz de bu eşsiz güzelliği keşfederek, unutulmaz bir tecrübe yaşayabilirsiniz. Kelebekler Vadisi, hayallerinizdekinden çok daha fazla güzelliklerle dolu ve Ölüdeniz kıyısından Babadağ’ın etekleri boyunca sizleri bekliyor.

Tarihin paylaşılamayan güzeller güzeli adası Kekova

Akdeniz’de, Antalya’nın Demre beldesi yakınlarında, küçük, güzel bir ada olan Kekova, tarihte Türkiye ve İtalya arasında paylaşılamamış, ancak 1932’de ülkemize bırakılmaya karar verilebilmiş bir yer. Baktığınızda yalnızca kayalık bir ada gibi görünen, buna karşılık etrafını çevreleyen kaya mezarları, Dolkisthe antik kentinin kalıntıları, üzerinde bulunan şirin pansiyon ve kafeleriyle, Kekova gerçekten de sahip çıkmaya değer bir hazine.
Engin maviliklerde bir Likya masalı dinlemeye ne dersiniz?
Çevresi doğal sit alanı olarak belirlenen Kekova’yı siz de Likya turları ile keşfetme fırsatı bulabilirsiniz. Kekova’nın bu eşsiz tarihi güzelliklerini yerinde görmek için Likya turları seçeneklerine mutlaka bir göz atın.
Bu yaza, her zamankinden daha farklı başlayın. Likya Karya turu ve uzun Likya turu, Likya turları arasında birbirinden cazip tur seçenekleriyle sizleri bekliyor. Akdeniz ve Ege’yi keşfe çıkmak istiyorsanız, Likya turları beklentilerinizin çok ötesinde, sizlere unutulmaz bir tatil tecrübesi yaşatacak. Bu avantajı mutlaka değerlendirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder