2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

MÜKEMMEL BİR BALAYI İÇİN İPUÇLARI

balayi_blog_slider
Balayı mı planlıyorsunuz? Tebrikler! Uzun ve yorucu bir düğün dönemi ve stresli günlerin ardından mükemmel bir balayını hakkettiniz. Bu balayı, eşinizle baş başa kalmak, kafanızı dinlemek ve birbirinizi daha yakından tanımak için çok iyi bir fırsat olacak.
Tüm arkadaşlarınızı kıskandıracak, evliliğinizin sonraki dönemlerinde hiç unutamayacağınız, yeni bir birlikteliğe mutlu bir adım atmanızı sağlayacak balayınızı daha keyifli hale getirecek bazı ipuçlarımız var.
balayi_seyahat

BALAYI PLANLAMA SIRASINDA ŞU SORULARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN

Sizin için önemli olan ne? Güneş kremi, kum ve sörf mü? Gizlilik, inziva ve rahat bir dağa çekilmek mi?
Uzak topraklarda yeni kültürlerle tanışmak mı istiyorsunuz? Her şeyden uzaklaşmak mı?
Belirli bir seyahat noktasına gidip kalmak mı istiyorsunuz? Balayına çıkmışken birçok yeri görmek mi?
Bağımsız bir seyahat mi? Paket tur mu? Her şey dahil bir tatil mi?
Eşinizle beraber nasıl bir balayı turu istediğinizi belirleyin. Sizin aklınızda bir kayak merkezi, eşinizin aklında ise tropik bir cennet mi var? Hayırlı olsun! Evlilik gerçeği ile tanışmaya başlıyorsunuz demektir.  Bu aşamada önceliğinizin nasıl bir tatil olduğunu belirlemek için iletişime ve uzlaşmaya ihtiyacınız var. Tıpkı evliliğinizin sonraki dönemlerinde olacağı gibi!
balayi_seyehat_1

Planlamaya erken başlayıp erken rezervasyon indirimlerinden yararlanmak faydanıza olacaktır.
Seyahatiniz için belirli bir bütçe belirlemek ve bu bütçe hakkında eşinizle en başında konuşmak sizi savurganlıktan kurtaracaktır.
Bütçenize uygun kişiselleştirilmiş önerileri sağlama konusunda uzmanlardan yardım alın. Seyahat acentaları bu açıdan eşsiz deneyimlere sahipler.
Tatil rotanızı belirlemek için seyahat acentalarından yardım almak iyi bir fikirdir. Popüler balayı noktalarını belirlemenize yardımcı olacaklardır.
Önceliklerinizi belirlemek ve tercihleriniz konusunda açık olmak sizin için mükemmel balayına giden yoldur.
‘’Her şey dahil’’ bir tatil cazip görünebilir ama öncelikle tek bir noktada sabitlenmenin sizin için cazip olup olmayacağına karar vermelisiniz.
seyahat_balayi_4

Eşinizle birlikte Bali’de dalış, Alpler’de yürüyüş veya Afrika’da safari gibi çeşitli aktiviteleri deneyimleyeceğiniz bir balayı, aranızda sonsuza kadar paylaşacağınız çok önemli bağlar kuracaktır.
Eşinize ufak olsa da güzel süprizler yapmak balayınıza tat katacak harika ayrıntılardır. Süprizler üzerinde kafa yormayı unutmayın!
Biraz esnek olmak, balayınızın mükemmel geçmesi için önemlidir. İşler planlandığı gibi gitmezse durumu düzeltmek için sakin bir şekilde elinizden geleni yapın ve gülümsemeyi ihmal etmeyin.
Balayından önce nüfus işleriyle uğraşmaya muhtemelen vaktiniz olmayacak. Pasaport, uçak bileti, otel rezervasyonu gibi işlemlerinizde kızlık soyadınızı kullanabilirsiniz. Resmi belgelerde hala kızlık soyadınız geçerlidir ve bu durum sıkıntı yaratmayacaktır.  Evlilik cüzdanızı ise mutlaka yanınıza aldığınızdan emin olun!
Tüm dünyaya balayında olduğunuzu söylemekten çekinmeyin. Yüksek bir yerin üzerine çıkarak rock yıldızı gibi neşeyle bağırın; ‘’Biz balayınızdayız!!’’. Otel görevlilerinden, bulunduğunuz mekandaki insanlara kadar  herkes bu mutluluğu dikkate alacaklardır.
Masanıza, otel odanıza ve ya uçuş sırasında gelen ücretsiz bir şampanya ile ödüllendirilirseniz de şaşırmayın.
balayi_seyahat_2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder