2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Vizesiz tatil yerleri ile yurt dışı keyfini sınırsız yaşayın

Farklı kültürler tanıma fikri insanı, özellikle yıl boyu süren yoğun çalışma ortamında tatlı hayallere sürüklüyor. Yurt dışı ülkelerdeki bambaşka hayatları, tarihi ve doğal güzellikleri görmek için duyulan heyecanla internette gezinmeye başlayan pek çok kişi ise, bazı ülkelere gidebilmek için vize işlemleri yaptırmak gerektiğini görünce, bu işlemlere vakit ayıramayacağını düşünüp hayalinden vazgeçebiliyor. Ancak, belki de birbirinden cazip, gezmekten büyük keyif alınabilecek vizesiz tatil yerleri olduğunu unutuyorlar. Eğer siz de vize işlemlerini takip edebilecek zamanınız olmadığını ve yurt dışına çıkamayacağınızı düşünüyorsanız, üzülmeyin. Vizesiz tatil yerlerinde gönlünüzce dolaşabilir, yeni yerler keşfetmenin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.
Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan vizesiz tatil yerleri, seyahat severler için bambaşka dünyaların kapılarını açıyor. Özellikle fotoğraf tutkunlarının uğrak yerleri haline gelen bu yerleri siz de gezebilir, birbirinden harika karelerle arşivinizi genişletebilirsiniz. Dilerseniz, vizesiz turlar aracılığıyla ziyaret edebileceğiniz vizesiz tatil yerlerinden bazılarına birlikte göz atalım…

Malezya’nın kültür mozaiği başkenti Kuala Lumpur

Pek çok farklı inanışlardan ve kültürlerden toplumları barındıran, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur, özellikle yoğun bir şekilde Çinli ve Hint nüfus barındıran, kozmopolit şehirlerden biri. Vizesiz olarak ziyaret edebileceğiniz bu renkli başkentte, ayrıca Malay ve İslam kültürlerinden de insanlarla karşılaşmanız mümkün. Tüm bu kültür mozaiğinin ortasında, elbette bu inançları destekleyen ve onlardan izler taşıyan ibadethaneler ve farklı mimari yapılar da görebilirsiniz. Hindu tapınağı, ulusal cami ve Malezya sultanının sarayı, sizleri zamanda yolculuğa çıkarırken, Kuala Lumpur’da panoramik şehir gezisi yaparken gökdelenler ve iş merkezleri sizi günümüzün ışıltılı dünyasına geri döndürecek.Vizesiz tatil yerleri ile yurt dışı keyfini sınırsız yaşayın

Milattan önceki yıllardan günümüze kalan rengarenk bir diyar Bali

Endonezya’ya bağlı, rengarenk yöresel kıyafetleri, egzotik ve göz alıcı yapılarıyla rüya gibi bir ada olan Bali, daha önce ziyaret ettiğiniz hiçbir destinasyona benzemeyen, unutulmaz bir yer. Milattan önce 2000’li yıllarda yerleşim yeri olarak Tayvan’dan göç eden insanlara ev sahipliği yapan Bali, milattan sonraki yıllarda Çin ve Hint kültürlerinden etkisi altına girerek, bu etkiyi günümüze kadar korumayı başardı. Siz de vizesiz turlardan egzotik Uzakdoğu turu ile Kuala Lumpur ve Singapur gibi diğer otantik kültürlerle birlikte Bali’nin bu rengarenk dünyasını yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.
Vizesiz tatil yerleri ile yurt dışı keyfini sınırsız yaşayın

Avrupa’nın en büyük ve görkemli şehirlerinden biri St. Petersburg

Tarihte Çarlık Rusya’sının Avrupa’ya açılan kapısı olarak bilinen, bugün Avrupa’nın en büyük dördüncü şehri unvanını taşıyan St. Petersburg, çarlık döneminden günümüze kadar korumayı başardığı benzersiz mimarisiyle her yıl milyonlarca tatilcinin hayallerini süslüyor. Köprüleri, muazzam bulvarları ve özel sanat koleksiyonlarından parçalar sergilenen, büyüleyici müzeleriyle St. Petersburg, düşlediğiniz kültür ve sanat kokan tatil tecrübesini önünüze seriyor. Siz de bu benzersiz şehri St. Petersburg turu ile gezebilir, vizesiz turlar alternatifleri arasından, St. Petersburg’a uğrayabileceğiniz diğer tur seçeneklerini de inceleyebilirsiniz.
Vizesiz tatil yerleri ile yurt dışı keyfini sınırsız yaşayın
Perisos Turizm ile birbirinden uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla, ayrıcalıklı tur keyfini sakın kaçırmayın. Birbirinden cazip pek çok ülkeyi, farklı kültürlerle bezeli şehirleri görmek ve hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için, şimdiden acele edin. Büyüleyici vizesiz tatil yerleri, rezervasyonlarınız için sizleri bekliyor.



Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder