2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Hey Gidi Karadeniz

Türkülere konu olmuş Karadeniz… Yemyeşil ağaçları, güldür güldür akan suları ve serin yaylalarıyla yaşama sevinci depolayan Karadeniz… Eski çağlardaki medeniyetlerden kalıntıları günümüze taşıyan Karadeniz… Cana yakın insanlarıyla Karadeniz…
Karadeniz iklimi bol yağış aldığı için yemyeşil bitki örtüsü hiçbir yerde göremeyeceğiniz kadar gür. Yükseklerdeki yaylalarda dikkat edin, saf oksijen şehir hayatından sonra kafa yapmasın. Ayder Yayla’sının tertemiz havasını ciğerlerinizin derinliklerine çekin. Yükseklerden akan şelaleri seyredin, mesela Gelintülü Şelalesi’nin zerafetini.

Karadeniz Turları
Karadeniz’de sizi büyüleyen sadece doğal güzellikler olmayacak. Trabzon’daki Sümela Manastırı’nın ta o zamanlarda nasıl inşa edildiğini aklınız almayacak. Merdivenleri ağır ağır çıkarken yüzyıllar önce hacı olmak için buradan çıkan keşişleri düşüneceksiniz. Sümela’dan manzaraya bakarken hak vereceksiniz çekilen bunca zahmete.
Karadeniz insanına, çay toplayan kadınlara, Devrek’te baston yapan amcalara hayran kalacaksınız. Karadeniz mutfağı damak zevkinize yeni tatlar katacak. Kahvaltınız bambaşka olacak; bal gerçekten bal, tereyağı has tereyağı…
Belki Batum’a da geçeceksiniz. Sınırdan ilk geçtiğinizde, eskiden bataklık olan Batum’un sularını emen büyük okaliptüs ağaçlarını seyreceksiniz otobüs hızla ilerlerken. Karadeniz’in devamının da çok benzer olduğunu görerek hem yakınlık duyacaksınız hem de yabancı bir ülkede olmanın heyecanını.

Otobüsünüz Fatsa, Ünye ve Terme’den geçerken bu beldelerin cana yakınlığı içinize işleyecek. Samsun’da Bandırma Vapuru’nu gezerken Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcına tanıklık edeceksiniz. Kastamonu’da Anadolu’nun en yüce dağı olarak şarkılara adını yazdıran Ilgaz Dağı’nda yemek yiyebilirsiniz. Bıçaklarıyla ünlü Sürmene’de verilen molada kendinize ve tanıdıklarınıza armağanlar alabilirsiniz. Aldığınız çakı yıllarca duracak dolabınızda. Özel Rize bezinden havlular ve kıyafetler süsleyecek raflarınızı.
Karadeniz turunda göreceğiniz, yaşayacağınız, aşık olacağınız o kadar çok şey var ki burada hepsini anlatmanın, sözcüklere sığdırmanın imkanı yok. En iyisi siz kendiniz gidip görün…
Perisos Turizm’de Karadeniz turları çeşit çeşit. Hafta sonunuz için iyi bir alternatif olan, her Cuma hareketli ve her Pazar dönüşlü Batı Karadeniz turu, Doğu Karadeniz’i kısa sürede görmek isteyenlere uçaklı Karadeniz turu, hem Doğu Karadeniz’i hem de Batum’u uzun uzun gezmek isteyenler için Batum konaklamalı uzun Karadeniz turu. İzin sürenize, zevkinize, bütçenize hangisi hitap ediyorsa…
Karadeniz tatili için en ideal zaman yağışın nispeten azaldığı Temmuz ve Ağustos ve Eylül ayları. Karadeniz turlarındaki yerlerinizi bir an önce ayırtın çünkü o kadar çok rağbet var ki hızlı karar verip harekete geçmezseniz dolması an meselesi. Ömrünüzün sonuna kadar unutamayacağınız bu tatil fırsatını kaçırmayın.





Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder