2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Seyahat Tutkunlarının Okuması Gereken 5 Kitap

“İçinde iyi yanı bulunmayacak kadar kötü kitap yoktur.”
Goethe

Okumak dünyadaki en verimli ve en keyifli eylemlerden biri.
Kitap okumanın insanın hayal gücünü genişlettiği, kişiliğini geliştirdiği, sosyal hayatınızın renklenmesi ve canlanması sağladığı aşikar. Bazı kitaplar vardır ki insanı çok uzaklara götürür, hayallerini yaşatır, ilham verir, eğlendirir, heyacanlandırır ve yeni ufuklar için fikirler verir.
İşte seyahat tutkunlarının okuması gereken beş yapıt;

Homeros’un özlem ve macera dolu Odysseia’sı;

Mitoloji severlerin ve seyahat tutkunlarının mutlaka okuması gereken kitaplardan biri Odysseia’dır. Ithaka kralı Odysseus’un, Truva Savaşı’ndan sonra tutsak düşmesi ve bir adaya hapsedilmesi, 10 yıl sonra tanrılar tarafından serbest bırakılması sayesinde, 12 gemi ve yoldaşlarıyla eve dönüş yolunda geçirdiği tehlikeli ve uzun yolcuğu konu edinen kitap, başyapıtlardan biridir. Egeli hemşerimiz Homeros tarafından kaleme alınan bu enfes hikayenin tadına doyamayacaksınız.

Efsane yazar Jules Verne’den efsanenin kitabı, 80 Günde Devri Alem;

Çocukluğumuzdan beri hayal gücümüzü geliştiren, şaheser kitaplarıyla tanınan Jules Verne’nin, seyahatseverler için özel olarak yazdığı 80 Günde Devri Alem kitabı, tüm zamanların okunması gereken nadir kitaplarından biridir. İngiliz soylusu olan Phileas Fogg’un girdiği bir iddia üzerine başlayan hikaye, kitabın kahramanlarının dünyanın dört bir yanında kendilerini bulmalarını ve yaşadıkları eğlenceli maceraları anlatmaktadır. Bu kitabı okumayanlardansanız, acilen temin etmeli ve çocukluğunuzun eksik kalan yanını tamamlamalısınız.

İdol yazar Mine Urgan’dan Bir Dinozorun Anıları

Usta yazar Mine Urgan’nın bu başyapıtında, yeryüzünde yapılan keyifli ve uygar bir yolculuğun ve az parayla hayatın tadını çıkarmanın verdiği mutluluk ele alınmıştır. Okurlara keyifli ve mutlu anlar yaşatan bu eşsiz kitabı, seyahat tutkunlarının en gözde kitapları arasında görmek mümkün. Keyifli yolculuklara yelken açmak için mutlaka okumanızı tavsiye ederiz.

Popüler kitaplardan Elizabeth Gilbert’ın Ye, Dua Et, Sev’i;

Kolay okunabilen ve zevkli kitaplardan biri olan ‘’Ye, Dua Et, Sev’’ sinemaya da uyarlanan ve filmi efsane olmuş eserlerden biridir. Bir gecede boşanma kararı alan Elizabeth’in, daha önce tanıştığı Ketut’un kehaneti ile Roma’da yakışıklı bir İtalyan’dan İtalyanca öğrenmesi, Hindistan’da ruhunu aydınlatması ve Bali Adası’nda huzurun yeni tanımlarını keşfetmesini anlatan bu keyifli eseri, okunacaklar listenize eklemeyi unutmayın.

Beat Kuşağı yazarlarından Jack Kerouac’un unutulmaz eseri Yolda;

Beat Kuşağı’nın (Amerika’da kurulan ve en iyi şair ve yazarlardan oluşan grup) en göz dolduran yazarlarından olan Jack Kerouac’un ‘’Yolda’’ isimli romanı, vazgeçilmez bir başyapıttır. Kitap, yazarın Kuzey Amerika’nın bir ucundan diğerine yaptığı gezileri, tanıştığı insanları, yaşadığı maceraları konu alır. Yazar, kitabını not aldığı küçük not defterlerini birbirine ekleyerek, 36 metrelik bir rulodan oluşturmuştur. Seyahat tutkunlarının yol göstericisi olan bu harika eserden gözlerinizi ayıramayacaksınız.
Yolculuk yapmanın en keyifli yanlarını, maceralarını, tehlikelerini ve daha birçok özelliğini anlatan bu kitapların, benzersiz anlatımlarından mutlaka faydalanmalısınız. Seyahat tutkunlarının ufuklarını genişletecek olan bu kitapların bitmesini istemeyecek, yanınızdan ayırmayacak, elinizden düşüremeyeceksiniz.














Telefon : 0 224 225 43 43
Gsm : 0 534 835 86 85
Faks : 0 224 225 43 53
e-mail : info@perisos.com.tr  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder