2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Otantik Ülke Hindistan’dan Alabileceğiniz Mutlu Hediyeler

Otantik Ülke Hindistan’dan Alabileceğiniz Mutlu Hediyeler
Farklı kültürlere meraklıysanız, Avrupa dışında değişik deneyimler yaşamak istiyorsanız Güney Asya’nın en otantik ülkelerinden biri olan Hindistan’ı şiddetle tavsiye ediyoruz.
Dünyanın yedi harikasından biri olan Tac Mahal, kutsal şehir Varanasi’deki ölü yakma törenleri, Bollywood’un ev sahibi Mumbai, Tac Mahal’in karşısında bulunan görkemli Agra Kalesi, erotik heykelleri ile bilinen Khajuraho Tapınağı ve çok daha fazlası ile görülesi, gezilesi bir ülke Hindistan.
Hindistan'dan_ne_alinir (1)
Gittiğiniz yerlerden ufak hediyeler alarak bu özel anılarınızı somutlaştırabilirsiniz. Hindistan seyahatinden dönerken sevdiklerinize getireceğiniz armağanlarla onları mutlu edebilir, dolayısıyla sizde mutlu olursunuz. Peki bu heyecan dolu Güney Asya seyahatinizden sevdiklerinize dönüşte neler getirebilirsiniz?
Malum gittiğiniz yerlerden aldığınız hediyelik eşyalar gezinizin olmazsa olmazı. Hem kendinize hem de  dönmenizi bekleyen ailenize ve arkadaşlarınıza alacağınız hediyeler konusunda birkaç ipucumuz var.
İşte size Hindistan’dan alternatif hediye tüyoları;
İlk olarak bu harika Hindistan gezinizden buzdolabınıza yapıştıracağınız bir magnet almadan sakın gelmeyin. Buzdolabınızın üzerindeki magnet koleksiyonuna bir de Tac Mahal’i ekleseniz fena olmaz değil mi? Aynı zamanda bu mini magnetlerden fazla miktarda alıp yakınlarınıza da hediye etmenizi öneririz.
Hindistan deyince aklımızda canlanan görüntülerden biri de filler. O kadar gezip fillere binmeden dönmeyeceğinizi düşündüğümüz de hediyelik küçük fil heykelleri almanız iyi bir tercih olacaktır.
Hindistan'dan_ne_alinir (3)
Hint mutfağını da es geçmemek gerek. Hindistan=Köri. Baharatlar, şifalı otlar, Hint Fıstığı (Kaju) ve çay tutkunu yakınlarınıza Assam çayı alıp ikram edebilirsiniz.
Minik, kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz şeker kamışı ve bambudan yapılan sepet, vazo gibi değişik hediyelik eşya tasarımlarına da göz atmanızı öneririz.
Annenize ya da kız kardeşinize götüreceğiniz şık kaşmir ipek şallarına ve işlemeli masa ve yatak örtülerine de bakmadan Hindistan seyahatinden geri dönmeyin.
Dünyanın nadir elmaslarını yeryüzüne çıkaran Hindistan’a gidip mücevher almadan olmaz. Renkli kağıt hamurundan yapılan bilezikler, elmas dışında altın takılarda alternatifleriniz arasında olsun.
Hindistan'dan_ne_alinir (2)
Ahşap oymalardan hoşlanan yakınlarınız varsa bu tür hediyelik eşyalar iyi bir seçimdir. Sandal ya da gül ağacından oyulmuş deve ve fil figürlerinin bulunduğu ahşap oyma çeşitleri güzel bir seçenek olabilir.
Unutmayın! Küçük sürprizler yaparak çevrenizdeki insanlarda büyük mutluluklar doğurabilirsiniz.




Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder