2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Avrupa'da Soğuk Bir Eğlence Anlayışı: 9 Buz Bar

Avrupa'da Soğuk Bir Eğlence Anlayışı: 9 Buz Bar
Buz, ancak bu kadar sıcak olabilir. Muhteşem buz heykeller, egzotik lezzetlere sahip votka kokteylleri ve Sibirya kadar sıcak bir ortam. Biraz 'soğuk' alayım diyorsanız aradığınız soğuğun nerede olduğunu biz çok iyi biliyoruz.

Avrupa'nın en çok turist çeken ve farklı bir eğlence anlayışı sunan en ünlü buz barları sizler için titreye titreye derledik. Bu eşsiz deneyimi mutlaka yaşamanızı buz bardaklardan enfes lezzetlere sahip kokteylleri yudumlamanızı şiddetle tavsiye ederiz. Soğukluk sizi sakın korkutmasın, çünkü konforunuz için gereken her türlü kıyafet ve ortam sağlanmış durumda olup bar girişinde yetkililer sizi özel termal kıyafetlerle sarıp sarmalıyor.

1 - Icebarcelona / Barselona

icebarcelona
Kasım 2007'den itibaren ziyaretçilerini karşılayan ve dünyanın ilk plaj kenarı buz barı olma özelliğini elinde tutan Icebarcelona'nın bir tarafı sıcacık Akdeniz güneşi bir tarafı buz gibi bir ortam. Dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından dizayn edilmiş bu buz barda eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Barın sıcaklığı içerideki kişi sayısına bağlı olarak değişmekte ki bu da -2°C ile -10°C arasına denk geliyor. İçeride yaklaşık 45 dakika vakit geçirmek yeterli.

2 - Ice Pub Prague / Prag

icepubprag
Bu kadar çok buz ve soğuğu hiç bir arada görmediğinize eminiz. Ekstra soğuk Ice Pub Prague'ın; barı, duvarları, tabloları, heykelleri, bardakları, masaları, deskleri… her şeyi ve her yeri sadece buzdan ibaret. Bu nedenle barın girişinde ziyaretçilere termal ceket ve eldivenler veriliyor. Burası da oldukça sıcak bir pub içerisi sadece -7°C.

3 - Icebar London / Londra

icebarlondraIcebar London da oldukça görkemli bir buz bar. İçeride yine duvarlar, masalar, sandalyeler yani tüm mobilyalar buzdan olmakla birlikte heykel tıraşların ve yetenekli buz tasarımcılarının oldukça görkemli heykelleri ve tasarımları da bulunuyor. Bu tasarımlar her yıl yeni bir konsept kullanılarak değiştiriliyor. İçeride 40 dakikalık bir deneyim yaşarken birbirinden lezzetli kokteylleri deneyebilirsiniz. Ayrıca burada hediyelik eşya dükkanı ve modern İngiliz mutfağının lezzetlerini sunan bir adet de restoran var. İçeri girerken de başlıklı termal pelerin ve termal eldiveni girişten alabiliyorsunuz.

4 - Icebar XtraCold / Amsterdam

icebaramsterdamYine yaratıcı bir tasarım ve yine ekstra soğuk bir bar. Amsterdam'ın en etkileyici ve ilgi çekici mekanı Icebar XtraCold Amsterdam'ın 4D buz kütleleri ve rengarenk led ışıklarla süslü mekanı sadece -10°C.

5 - Ice Kube Bar / Paris

icebarparisParis'te hizmet veren 4 yıldızlı tasarım bir otel olan Kube Hotel'in birinci katında yer alan Ice Kube Bar dünya buz oyma şampiyonu Michel Amann tarafından dizayn edilmiş. Bar iç mekanları ile gelen ziyaretçilerine 30 dakikalık bir deneyim sunuyor. Farklı aydınlatma efektlerinin de kullanıldığı bu buz barda birbirinden lezzetli kokteylleri ve votka karışımlarını tadabilirsiniz.

6 - Ice Club Roma / Roma

icebarromaİtalya'nın başkenti Roma'da yer alan Ice Club, şehrin simgesi olan Colosseum'a oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. Tüm mekanın saf buzdan yapılmış olmasının etkisiyle ortam öylesine sıcak ki sadece -5°C. Bar içerisindeki ses kalitesi ile ışıklandırma da oldukça iyi. Enfes bir lezzete sahip votkalı kokteyller ise denemeye değer nitelikteki karışımlar.

7 - IceBar By IceHotel / Stockholm

icebarstokholmStockholm'ün Nordic C Hotel'inin içinde yer alan, By Icehotel Icebar dünyanın ilk kalıcı buz barı. Her yıl çarpıcı yeni bir tasarımla ziyaretçilerini karşılayan buz barın ana salonu yarı sanat galerisi gibi etkileyici bir tasarıma sahiptir. Bol miktarda fantastik heykellerin bulunduğu barın konsepti; Nobel Edebiyat Ödülü alan ilk kadın olan İsveçli Selma Lagerlof'un ünlü 'Nils Holgersson'un yabankazlarıyla maceraları' kitabından esinlenerek oluşturulmuş.

8 - Icebar Jukkasjärvi / İsveç

icebarisvecIcehotel Jukkasjärvi'ye bağlı bir birim olan Icebar Jukkasjärvi 1994 yılında kurulan ilk orijinal buz bar. Harika bir ses sistemi, buz bardaklarda içkiler ve dünyanın tepesinde, olağan üstü bir deneyim.... Soğukluk sizi korkutmasın, çünkü konforunuz için gereken her türlü kıyafet ve ortam yetkililer tarafından size sağlanıyor. Buraya kadar gelmişken kuzey ışıklarının dansını da izleyin ve buz otelde bir gece de olsa konaklama yapın deriz.

9 - Lindos Ice Bar / Lodos

icebarlodosLodos'ta Akdeniz'in ortasında tüm ada nem ve sıcaktan kavrulurken, -6°C'de heyecan verici bir atmosfer için rotanızı Lindos Ice Bar'a doğru çevirin. Dört bir köşesi buz duvarlarla kaplı mekanın içindeki koltuklar, masalar, bar ve içki bardakları da tabi ki de buzdan.

Son bir dip not verecek olursak da bu listedeki birçok ice bar önceden rezervasyon sistemi ile çalışıyor ve gitmeyi düşünüyorsanız da Perisos Turizm'in sayfalarını ziyaret ederek rezervasyonunuzu yaptırın.


 _ALINTIDIR_




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.t

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder