2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Ege’nin büyüleyici sularında Yunan Adaları’nı vizesiz gemi turlarıyla keşfedin

Yaz tatili planlarında bu yıl da Ege, muhteşem kıyılarıyla ilk sıralardaki yerini aldı. Üstelik yalnızca ülkemizde değil, Ege komşumuz Yunanistan da her yıl olduğu gibi her biri ayrı birer turizm cenneti olan adalarıyla, göz dolduruyor. Eğer siz de bu yaz için henüz planlarınızı yapmadıysanız, Yunan Adaları, etrafını saran masmavi Ege Denizi, tarihi ve doğal güzellikleriyle keşfedilmek üzere sizleri bekliyor. Özellikle deniz yoluyla yapabileceğiniz bu keşif, unutulmaz tatil anılarınız arasında önemli bir yer kaplayacak.
Yunan Adaları’nı merak ediyor, ancak bu yurt dışı seyahatiniz için vize almaya zamanınız kalmayacağını düşünüyorsanız; merak etmeyin. Çünkü vizesiz Yunan Adaları gemi turunda vizeye ihtiyacınız olmayacak. Kısacası, tatil destinasyonunuza karar verip, bir an önce rezervasyonunuzu yaptırarak bu muhteşem tura katılmanız, Yunan Adaları’nda benzersiz bir tatil geçirmeniz mümkün. Dilerseniz, vizesiz Yunan adaları gemi turuyla gezip görebileceğiniz adalara daha yakından bakalım…

Ege’nin Zümrüt Ada’sı Midilli

Yunan Adaları arasında doğasıyla göz kamaştıran Midilli, bu özelliğiyle Zümrüt Ada olarak anılıyor. Daha çok dünya jet sosyetesinin uğrak destinasyonlarından biri olan bu doğa harikası ada, aynı zamanda Atina komedyasının tarihe damga vuran isimlerinden Mendros’un güldürülerini tasvir eden mozaikler, Roma döneminden kalan su kemeri ve bir Ceneviz Kalesi ile aynı zamanda tarihi açıdan da cazip gezilecek ve görülecek yerlere sahip bir yer olma özelliğini taşıyor.
Ege’nin büyüleyici sularında Yunan Adaları’nı vizesiz gemi turlarıyla keşfedin
Turizmin yanı sıra, zeytin ağaçları, tütün ve turunçgillerin de Midilli’nin ekonomisinde önemli bir rolü oynuyor. Adanın bazı bölgelerinde görebileceğiniz yeşillik alanlar, bu bahçelerden oluşuyor. Ünlü Türk denizcilerinden Barbaros Hayrettin Paşa’nın da doğum yeri olarak bilinen, bu Zümrüt Ada, sizi de çok etkileyecek.

Gece hayatının kalbi Mikonos

Kıyılarını süsleyen lokanta ve kafeleri, renkli gece hayatı ve cıvıl cıvıl dar sokaklarıyla Mikonos, Yunan Adaları’nın en eğlenceli ve aynı zamanda romantik adalarından biri. Özellikle yaz aylarında Ege’nin en uğrak tatil destinasyonlarından biri haline gelen Mikonos, yine Avrupa jet sosyetesinin tercih ettiği adalar arasında yer alıyor.
Ege’nin büyüleyici sularında Yunan Adaları’nı vizesiz gemi turlarıyla keşfedin
Elbette yalnızca gece hayatı değil, aynı zamanda yel değirmenleri, eski kiliseleri ve mavi kapı ve pencereleriyle bembeyaz evlerin süslediği geleneksel dokusuyla, dikkatleri üzerine topluyor. Siz de tüm bu güzellikleri keşfetmek için, vizesiz Yunan Adaları gemi turuyla Mikonos’a yanaşmayı bekleyin.

Gizemli hikayeleriyle Ege’yi bir masal denizine dönüştüren Santorini

Yunan Adaları arasında, tatil için en çok tercih edilen adalardan biri de kuşkusuz ki Santorini. Seyahat fotoğraflarını süsleyen büyüleyici manzarası, kubbeli, tarihi yapıları ve geleneksel Yunan mimarisini yansıtan evleriyle, ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Ancak, Santorini hakkında aslında pek çok rivayet de bulunuyor.
Ege’nin büyüleyici sularında Yunan Adaları’nı vizesiz gemi turlarıyla keşfedin
Bunlardan biri, efsaneler arasında yer alan kayıp kıta Atlantis’le aynı bölgede bulunuyor olması. Eskiden Santorini açıklarında var olduğu rivayet edilen Atlantis hakkında, günümüze kadar farklı hikayeler anlatıldı. Buna karşılık, Atlantis’in bu açıklarda, Ege’nin derinliklerinde var olması ihtimali, Santorini’nin masalsı güzelliğiyle daha gerçekçi gibi görünüyor.
Yunan Adaları’nı siz de daha yakından tanıma fırsatını ertelemeyin. Birbirinden cazip ve göz kamaştıran bu adalardan, en çok ziyaretçi toplayan ve tatilinizi daha ayrıcalıklı hale getirecek Midilli, Mikonos ve Santorini’yi deniz yoluyla ziyaret ederek, unutulmaz bir tatil tecrübesi yaşayabilirsiniz. Perisos Turizm ile en uygun ödeme seçenekleri, sizleri bekliyor.







Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder