2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Şubat Ayında Tadını Çıkarmanız Gereken 8 Yer

Şubat Ayında Tadını Çıkarmanız Gereken 8 Yer
Bazı yerleri gezmenin uygun olduğu zamanlar vardır. Kimi yerlerin kışın kimi yerlerin ise yazın tadı bir başkadır. Öyle ya, kayak merkezlerini yazın görmenin bir anlamı olmadığı gibi, plajları da kışın görmenin bir anlamı olmuyor. Şubat ayı ise çok ortada kalmış bir ay. Kış mevsiminin en soğuk olduğu aylardan biri ve bununla birlikte bahar mevsiminin de habercisi aynı zamanda. Dolayısıyla Şubat ayında gezilmesi gereken yerleri sıralarken biraz zorlandığımızı itiraf edelim. Sizin için seçtiğimiz rotalar, Şubat dışında da gezilebilir elbette, ancak bu ay tadını daha rahat çıkarabileceğiniz kanaatindeyiz.

1 – Saklıkent

şubat ayında saklıkent
Antalya'nın batısında, Beydağları üzerinde bulunan kayak merkezi ile Saklıkent, bu ayın gidilmesi gereken en ideal rotalarından. Mesela zirvede kayak yapıp, 1 saat sonra Antalya'nın ılıman iklimine dönebilirsiniz. Farklı mevsimleri yaşamak isteyenler için harika bir rota olan Saklıkent Kayak Merkezi'nde Şubat ayında kaliteli kayak yapma şansına sahipsiniz.

2 – Sapanca

şubat ayında sapanca
Sakarya'nın Sapanca ilçesi genelde ilkbahar ayında tercih ediliyor. Ancak Şubat ayında Sapanca'nın tadı gerçekten de bir ayrı yaşanıyor. Mesela karlar altında kalan Sapanca Gölü'nün o eşsiz manzarasını Şubat ayı içerisinde görme şansına erişebilirsiniz. Bu keyfi kaçırmak istemiyorsanız, bu ay değerlendireceğiniz rotalar arasında Sapanca'yı es geçmeyin deriz.

3 – Kastamonu

şubat ayında kastamonu
Ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Kastamonu, kış aylarında kayak için de oldukça ideal bir rota. Zira Küre Dağları Milli Parkı, Ilgaz ve Köroğlu Dağları, bu anlamda beklentileri bir hayli karşılıyor. Mayıs ayında şehrin sahil kesimlerini keşfetmek idealken, Şubat ayında ise Kastamonu'nun iç kesimlerini keşfedebilirsiniz.

4 – Antakya

şubat ayında antakya
Hatay'ın merkez ilçesi olarak bilinen Antakya, şehrin en çok turist çeken bölgelerinden biri. Dünyanın en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Antakya, bir tarih kenti adeta. UNESCO tarafından barış kenti olarak seçilen Antakya'da, şehrin tarihi dokusunu keşfedebilir, bu tarih kokan sokaklarda dolaşabilir ve müzeleri ziyaret edebilirsiniz. Antakya'yı keşfetmek için şimdi tam zamanı.

5 – Eskişehir

şubat ayında eskişehir
Yeşilin her tonunu gözler önüne seren, kaplıcalarıyla şifa veren, içinden geçen Porsuk Çayı'yla huzur dağıtan, ülkemizin görülmesi gereken yerlerinden biri Eskişehir. Şubat ayında şöyle biraz tarihi, biraz da samimi bir geziye çıkmak isterseniz, Eskişehir ideal rotalardan biri. Porsuk Çayı'nda gezintiye çıkabilir, Söğüt ve Sazova Parkı'nı görebilir, Odunpazarı'nda tarihi bir yolcuğa çıkabilirsiniz.

6 – Davraz

şubat ayında davraz
Akdeniz Bölgesi'nde yer alan kayak merkezleri, Şubat ayının en ideal rotalarından. Davraz da bunlardan biri. Isparta'da, Davraz Dağı'nın yamacında kurulu olan Davraz Kayak Merkezi, hemen hemen her seviyeden kayakçıya hitap ediyor. Eğirdir Gölü'nün göz kamaştıran manzarası eşliğinde ister kayak isterseniz de doğa yürüyüşü yapabilirsiniz.

7 – Kaleiçi

şubat ayında kaleiçi
Bu soğuk günlerde ılık ılık rüzgarların estiği, güneşin sokakları aydınlattığı, Şubat ayında kont montla dolaşmanın keyfine varabileceğiniz, aynı zamanda tarihi dokunun da egemen olduğu bir yer var. Antalya Kaleiçi'nden bahsediyoruz. Dar sokakları, cumbalı evleri ve tarihi eserleri ile doyumsuz bir gezi olacağı gibi, ılıman iklimiyle özlediğiniz bahar mevsimiyle de buluşturacak sizi Kaleiçi.

8 – Birgi

şubat ayında birgi
Şubat ayında huzura doyabileceğiniz, şimdilerde sessiz ve sakinliği ile de sanki size aitmişçesine bir yer Birgi. İzmir'in Ödemiş ilçesinde yer alan bu tarihi mahalle, anıtsal yapıları, mimarisiyle dikkat çeken ev ve konakları, tarihi ve kültürel birikimiyle herkesin görmesi gereken bir yer. Sahip olduğu değerlerini günümüze kadar korumayı başarmış olan Birgi, Şubat ayının ideal rotalarından.







Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder