2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

TAYLAND SİZE NELER VAAT EDİYOR?

TAYLAND SİZE NELER VAAT EDİYOR?
Dünyanın en çok ziyaret edilen ülkelerinden biri olan Tayland, hemen her tarzdan gezginin beklentisini karşılayabilecek yüzlerce alternatife sahip. Rengârenk deniz altı yaşamına sahip adaları, bembeyaz kumlu plajları, kalabalığın ve hareketin kol gezdiği hızlı şehir hayatı, yaban hayatına dokunabileceğiniz doğal parkları ve mistisizmi doruklarda hissedeceğiniz görkemli tapınaklarıyla Tayland, bugüne kadar tanık olmadığınız birçok deneyim vaat ediyor. Peki, neler bunlar? Sizler için Tayland’ın öne çıkan noktaları ve aktivitelerini sıraladık;
GRAND PALACE
Bangkok şehir merkezinde bulunan Grand Palace yapıldığı 1782 yılından beri Tayland’ın yönetim merkezi olma özelliği taşıyor. Muhteşem mimarisi ve sıra dışı detaylarıyla tüm ziyaretçilerini kendine hayran bırakan yapı, Thai Krallığı’nın manevi kalbi olduğu için ziyaretçilerin giyim ve kuşamına oldukça dikkat ediliyor. Bangkok şehri için yüzyıllardır mihenk taşı olarak kabul edilen Grand Palace Tayland’da mutlaka görülmesi gerekenler yerlerin başında geliyor.
Tayland (4)
PHUKET
Tayland’a ait 50’den fazla ada içinde en turistik, en büyük ve birçoğuna göre en güzel adası olan Phuket, ziyaretçilerine dünyanın en keyifli deniz-kum-güneş tatilini sunar. Aynı zamanda Doğu’nun renkli yaşamına da tanık olabileceğiniz Phuket sizlere masajdan ayurvedaya, dalıştan renkli gece hayatına kadar aradığınız her şeyi verme zenginliğine sahip. Phuket’te geçireceğiniz zaman boyunca uğrayacağınız birçok plaj ve küçük adacığın bir Hollywood filmine sahne olmuş olma ihtimalini unutmayın.
Tayland (3)
SİMİLAN ADALARI
Phuket’in aksine daha az bilinen Similan Adaları için cennetten bir parça yakıştırmasını kullansak abartmış olmayız. Zira, Burası National Geographic tarafından dünyanın en iyi 10 dalış destinasyonu arasında gösterilmiş. Bembeyaz kumsalı, bir havuzdan daha berrak olan denizi ve 1 metre derinlikte bile rahatlıkla gözlenebilen rengarenk denizaltı türleriyle Similan Adaları, aradığı şey herhangi bir tatilden daha fazlası olanlara hitap ediyor.
Tayland (5)
AYUTTHAYA
Tayland’ın Bangkok’tan önceki başkenti olan Ayutthaya, Bangkok’un 80 kilometre kuzeyinde bulunuyor. İçinde çok sayıda tarihi tapınak, dev Buda heykeli ve sarayların bulunduğu antik kent 1991 yılından beri UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde yer alıyor. Tayland için hala manevi başkent olma özelliğini koruyan Ayutthaya’da yapacağınız gezintiye dilerseniz küçük yaştaki Budist keşişlerin eşlik edebileceğini unutmayın.
Tayland (2)
YÜZEN ÇARŞI
Tayland’a kadar gelip de yüzen çarşıyı görmeden dönerseniz, ülkenin belki de en karakteristik tarafını deneyimlememiş olursunuz. Bangkok’a ortalama 100 km uzaklıkta bulunan 5 ayrı yüzen çarşıdan bir tanesini görmeniz yeterli olacaktır. Sağlı sollu küçük shoplar ve su üzerinde sürekli hareket halinde olan kayıklarda satılan hediyelik eşyalar, yerel lezzetler ve hepsinden önemlisi tropik meyveler, sizi keyiften havaya uçuracaktır. Kraliyet kararıyla kimyasal gübre kullanımının yasaklandığı Tayland’da yerel meyve ve sebzelerin tadına bakmanız özellikle tavsiyemizdir.

Tayland (1)




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder