2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sevgililer günü için farklı seyahat önerileri

Sevgililer Günü Seyahat Önerileri
Sevginin tek bir günü olmaz, bu konuda hemfikiriz. Yine de dünya tarafından özel bir gün olarak belirlenen bir tarihte sevdiğinizle keyifli bir seyahat düşüncesi hiç de fena değil! Siz sevginizi her gün gösterin ama hazır konu Sevgililer Günü’nden açılmışken güzel bir tatil fırsatını da es geçmeyin. Az zaman kaldığı doğru, “Nasıl plan, program yapacağım ben şimdi?” diyorsanız şanslısınız. Perisos Turizm'in sizler için hazırladığı sevgililer günü özel fırsatlarını takip ederek hayal ettiğiniz seyahate çıkabilirsiniz. Biz, yine de size fikir vermesi için Avrupa’da birkaç alternatif destinasyon seçtik bile!

1- Lucca
Lucca
Venedik, Roma, Milano her zaman güzel, her zaman çekici ancak aşırı kalabalıktan sonra, özgünlüğünü koruyan bir Toskana şehri farklı bir deneyim olacak! Peki, neden Lucca?
Öncelikle Lucca şehri Pisa şehrine 25 km uzaklıkta ve THY ile aktarmasız olarak 2 saat 45 dakikalık bir uçuşla Pisa’ya uçabiliyorsunuz. İkincisi, Toskana'nın yeşil tepeleri ve zeytin bahçeleriyle çevrili bir kale şehri olan Lucca hem bozulmamış tarihi yapıları hem de manzarasıyla insanı büyülüyor. Sevimli meydanları, Romanesk kiliseleri görülmeye değer. Toskana Bölgesi'nin mutfağından çıkan doğal lezzetler, Lucca'nın geleneksel restoranları ve şarapları ise bu seyahatinizin en güzel ödülü olacak.

2- Salzburg
Salzburg

Masallara inanır mısınız? İşte, Salzburg gerçekten masallara konu olacak kadar güzel bir şehir. Avusturya’nın rüya şehri Salzburg’u bu kadar çekici kılan da tabi ki Mozart’ın bu topraklarda doğmuş olması. Salzburg’a gitmek için birçok sebep var ama bize göre en önemlisi Hohensalzburg Kalesi'nden tüm şehri ayaklarınızın altına seren eşsiz manzarası. Açıkhava müzesini andıran şehrin tarihi yapıları arasında dolaşırken zaman kavramını yitirebilirsiniz. 

3- Lizbon

Portekiz'in başkenti Lizbon keşfetmesi, tanıması ve alışması kolay bir şehir. Lizbon'a gitmenizin ilk nedeni Atlantik kıyısındaki bu şehrin ılıman iklimi olmalı. Şubat ayında dolaşırken üşümemek, keyifle sokakları arşınlamak için havanın da güzel olması paha biçilemez. İkinci olarak Ortaçağ mimarisinin en iyi korunan şehirlerinden biri olma özelliğine sahip Lizbon'un asıl sürprizi ise mutfağı. Portekiz mutfağının en lezzetli yemeklerini uygun fiyatlara, oturmaktan büyük keyif alacağınız sevimli restoranlarda yiyebilirsiniz.

4- Lyon
Lyon
Fransa’nın aşk şehri sadece Paris değil. Fransa’nın güneydoğusunda yer alan Lyon şehri düz bir havzada kurulduğu için gezmesi ve keşfetmesi oldukça kolay. Neden Lyon? Sorusuna ilk cevabımız kolay ulaşımı olacak. THY ile haftanın her günü Lyon’a 3 saat 15 dakikalık bir uçuşla uçabilirsiniz. Lyon’a gitmek için ikinci bir neden arıyorsanız Rhône ve Saône nehirleri üzerine kurulan bu şehrin manzarası ve tarihi yapılarından bahsetmek gerekir. Son olarak ve bizce Lyon’u en çekici destinasyon yapan özelliği ise mutfağı ve restoranları. Michelin yıldızlı restoranlarının sayısı, geleneksel lokantaları “bouchon” tatları ile gurme cenneti!






Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder