2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

İrlanda

İrlanda, yanı başındaki İngiltere ile aralarında bulunan kopmaz tarihsel bağlara rağmen, oradan tamamen ayrışan mitolojisi, özgürlük mücadelesi, müziği, kültürü hatta futbolu ile keşfedilmeyi hak eden ‘özgün’ bir destinasyon.
İrlanda
Bira gurmesi iseniz İrlanda seyahatiniz rüya gibi geçecek demektir! Guinness rekorlar kitabına da adını veren Guinness birası, başkent Dublin’de bulunan dev üretim tesisini turistlere açmış. Guinness Storehouse‘da sürekli turlar düzenleniyor. 
İrlanda, muhteşem sahili, göz alıcı yamaçları, yemyeşil ovaları ve temiz havası ile tam bir kuzey ülkesi. Öyle ki İrlanda’ya gelir gelmez soluduğunuz havanın değiştiğini hissedebiliyorsunuz.
Ülkenin başkent Dublin, şirin, planlı, tertemiz; kısacası ’kutu gibi’ bir şehir! Bu sempatik şehirde görülmesi gerekenlerin başında Dublin’in Dünyaca ünlü üniversitesi Trinity College ve üniversite içinde yer alan Old Library geliyor. Özellikle eski kitapların, el yazmalarının yer aldığı Long Hall ve binanın girişindeki Book of Kells sergisi görmeye değer. Edebiyat düşkünleri, Dublin’de bulunan Writers Museum’u (Yazarlar Müzesi) mutlaka ziyaret etmeliler. James Joyce’un yanı sıra Samuel Beckett, Bernard Shaw, Oscar Wilde, Bram Stoker gibi ünlü isimlere dair anıların yer aldığı müze sizi zamanda yolculuğa çıkarabilir. Şehir genelinde bulunan küçük publarda İrlandalıların çokça tükettikleri ‘siyah bira’ içebilir, geleneksel ‘İrlanda Kahvaltısı’ deneyimleyebilirsiniz. Bu hoş pub’ların en başarılılarını, Temple Bar adı verilen bölgede bulabilirsiniz.
İrlanda denilince akla gelen ilk güzelliklerden olan ‘Cliffs of Moher’ yani Moher Falezleri. İrlanda doğasının en harika örneklerinden olan Moher Falezleri, ülkenin batısındaki Clare Bölgesi’nde bulunuyor. Moher Falezleri’ne İrlanda’nın en güzel şehirlerinden biri olan Galway’den ya da başkenti Dublin’den kalkan günlük otobüs turlarıyla ulaşabilirsiniz.

İrlanda





Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder