2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sevgiler Günü için farklı destinasyonlar

Sevginizi göstermek için yılın sadece bir günü özel değildir elbette ancak rutinleşen hayatımızda, ev - iş - okul koşuşturması arasında Sevgililer Günü küçük bir kaçamak, tatlı bir heyecan demek. Özellikle bu sene 14 Şubat destinasyonları, seyahat etmek için bahane arayan romantik çiftlere harika bir fırsat sunuyor.
Las Vegas
Eğlencenin, lüksün ve ihtişamın adresi  24 saat uyanık kalan şehirde Las Vegas‘ta sevgilinizle çılgınca eğlenebileceğiniz bir Sevgililer Günü geçirebilirsiniz. Muhteşem ” Circ du Soleil ” gösterisini kesinlikle kaçırmamalısınız.

 Rio De Jenairo

Rio de JenorioBrezilya’nın sıcacık havası ve insanlarıyla sarıp sarmalanırken muhteşem plajlarında sevgilinizle denizin ve güneşin keyfini sürebilirsiniz. Tabii devasa İsa Heykeli‘ni gece ve gündüz ayrı ayrı ziyaret etmenizi öneririz. Rio de Jenairo‘da Sevgililer Günü bir harika olacak :)

Uludağ

UludağKış deyince Sevgililer Günü deyince yurt içinde ilk akla gelen tatil mekânı tabii ki Uludağ‘dır. Bembeyaz karlarda gündüz sevgilinizle yapacağınız kayak keyfinin ardından gece şöminenin önünde sıcak şaraplarınızı yudumlamak paha biçilemez bir an olacaktır.

Vatikan

Vatikan
Kendinizi Orta Çağ filmlerindeymiş gibi hissedeceğiniz Vatikan‘da ise muhteşem mimari yapıların, Michalengelo‘nun harika eseri Sistina Şapeli‘nin ve müzelerin büyüsü altına gireceksiniz. Sanat dolu bir Sevgililer Günü hayal edenler için Vatikan güzel bir tercih olabilir. Ayrıca eski sevgilileriniz için günah çıkarmak niyetindeyseniz tam yerine geldiniz :)

5) Cannes

Cannes
Meşhuuur Cannes Film Festivali‘nin düzenlendiği bu küçük, şirin sahil kentinde öncelikle festivalin gerçekleştiği yerde kırmızı halıda sevgilinizle hoş bir hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Cannes sokaklarını el ele yürüyerek arşınlayabilirsiniz.

6) Zanzibar

Zanzibar
Ülkemizde soğuk bir hava varken, sıcağı arayanlar için cennet ada Zanzibar’da güneşin, denizin ve kumsalın tadını sevgilinizle romantik bir atmosfer içinde doyasıya çıkarabilirsiniz. Öğle saatlerinde hamağınıza uzanıp tatlı bir uyku kadar güzel bir şey olamaz herhalde 

Havana

Havana, Küba
Nostaljik arabaları, farklı mimari tarzı, sımsıcacık insanları ve tabii ki puroları ile Havana unutulmaz bir şehir… Havana sokaklarındaBuena Vista Social Club tarzı müzikler eşliğinde elinizde kokteylleriniz mutlu ve enerjik insanların sokaklarında gezmeye ne dersiniz? Unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşamak için Havana’yı da listenize bence eklemelisiniz.

8) Kerala, Hindistan

Kerala, Hindistan
Macerayı ve egzotizmi seven çiftler için en doğru adres ise kesinlikle Kerala‘dır. Doğal güzellikleriyle mest olacağınız bu cennette dilerseniz aşkla tekne turlarına katılabilir, vahşi yaşam bölgelerine trekkinge gidebilir ya da harika kumsallarında güneşlenip denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Uganda

Uganda
Ekvator çizgsinin geçtiği ülke Uganda’nın yemyeşil doğası tropikal iklimiyle kendinizi bambaşka diyarlardaymış gibi hissedeceksiniz. Unutulmaz bir Sevgililer Günü için tercih edebilirsiniz.

 Mostar

Bosna Hersek
Balkan kültürünü yansıtan şirin Mostar sokaklarında dolaştıktan sonra barışı simgeleyen Mostar Köprüsü‘nü önce karşıdan izlemeli sonra o tarih kokan köprü üzerinde biraz vakit geçirmenizi öneririm. Tarihi seven çiftler için harika bir Sevgililer Günü yaşanabilir Mostar’da…

Tokyo

TokyoModanın, müzelerin ve gece hayatının kalbinin attığı Tokyo’da çok hareketli bir Sevgililer Günü yaşayabilirsiniz. Bu şehirde asla sıkılmak için vaktiniz olmayacaktır.

Sizler için hazırladığımız ekstra seçeneklere de bir göz atın... 
Prag
Her ne kadar soğuk ve gri bir şehir gibi görünse de, tarihe Hitler’in bile bombalamaya kıyamadığı şehir olarak geçti Prag... Tarihi binaları, köprüleri, sanatla iç içe olan galeri ve müzeleriyle bu şehir, puslu havasının arkasında romantik ve duygulu bir karakter barındırıyor. Old Town Meydanı’nı, Kafka Müzesi’ni, Charles Köprüsü’nü dolaşın, kafelerde sıcak çikolatanızı veya biranızı yudumlayın ve Prag’ın keyfini çıkarın.
Bilbao
Avrupa’nın son yıllarda atağa geçen ve rağbet gören şehirlerinden Bilbao, İspanya’da Barcelona ve Madrid’ten başka güzellikler olabileceğinin kanıtı. Guggenheim Müzesi, Örümcek ve Puppy heykeliyle modern bir görünüm kazanan şehrin bir diğer tarafında ise eski şehir Casco Viejo, tarihi binaları ve dar sokakları sizi karşılıyor. İspanyol mutfağının kalbi Bilbao’da şarap, yemek ve romantizm bir arada.
Monte Carlo
Güneşin sizi hiçbir zaman bırkamadığı şehirler, kış aylarını sevmeyen yaz sevdalıları için ideal oluyor. Fransa’nın güney sahili, Fransız Riviera’sının zengin şehri Monte Carlo, uzun sahili, sıcacık güneşi ve casinolarıyla gerçekten gösterişli. Birbirinden güzel müzeler ve mağazalarla çevrili olan şehirdeki restoran ve kafe seçenekleri ise inanılmaz. Sanırım Sevgililer Günü’nü güneşin altında, zengin bir şehir atmosferiyle geçirmek gibisi yok!
Venedik
İtalya'nın görkemli tarihi binaları, su kanalları ve dar sokaklarıyla tanınan ünlü bir Avrupa kenti Venedik, içinde masalsı bir hava barındırıyor. Denizin ortasından yükselen bu güzel şehrin aurası tam 600 yıldır görünümünü korumaya devam ediyor. 16. ve 17. yüzyıl yaşantılarının görkemini yansıtan tarihi sarayları, daracık kanallarıyla kahkahalarla gülen bir insan kadar renkli ve heyecan uyandırıcı olan Venedik, yılın her dönemi romantik olsa da Sevgililer Günü’nde ayrı bir anlam kazanıyor.
Napoli
İtalyan rahatlığını ve tarihini yansıtan Napoli’de yaşam, evlerden ziyade sokaklarda geçiyor gibi. M.Ö. 750 yılında kurulan şehir, tarihi yapıtları ve kalıntılarıyla geçmişten günümüze ışık tutuyor. Hem eğlenceli hem de romantik bir Sevgililer Günü hayal edenler için Napoli ideal.
Paris
Bir duygunun şehri olabilir mi diye sorgulamayı bırakalı uzun zaman oldu... Aşkla bütünleştiğini kanıtlayan Paris, modadan sanata, tasarımdan eğlenceye kadar tüm incelikleri içinde barındırıyor. Romantizmi her köşe başında hissedeceiğiniz Paris’e Eiffel Kulesi’nden bakın, Louvre Müzesi’ndeki eşsiz eserleri gözlemleyin ve bu şehrin tadını çıkarın.





Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder