2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

EŞSİZ BİR YOGA TATİLİ İÇİN GİDİLMESİ GEREKEN ÜLKELER

EŞSİZ BİR YOGA TATİLİ İÇİN GİDİLMESİ GEREKEN ÜLKELER
Bir tatilden olabildiğince keyif almanın en önemli kriterlerinden biri gittiğiniz yerin özellikleridir. Sizin tatilden beklentiniz de gideceğiniz yeri belirleme noktasında bir o kadar önemlidir.  Mesela siz bir yoga tutkunuysanız ve tatilinizi bu tutkunuzdan ödün vermeden geçirmek istiyorsanız, hayli iddialı alternatiflere sahip olduğunuzu söyleyebiliriz. Hatta kimi ülkeler sayesinde kişisel tutkunuzu bir adım öteye dahi taşıyabilirsiniz. Peki, bu ülkeler hangileri? Sizler için dünyanın en ünlü yoga destinasyonlarını sıraladık;
HİNDİSTAN
Eğer yoga ile anılan ülkelerden bahsediyorsanız yoganın doğduğu toprakları yani Hindistan’ı asla liste dışında bırakamazsınız. Hatta yapmanız gereken şey Hindistan’ı listenin en üstüne yerleştirmektir. Onlarca belki de yüzlerce yoga çeşidi ile tanışabileceğiniz Hindistan, gerek bu konudaki binlerce yıllık deneyimi, gerek halkının bu tür spritüel inanışlara olan ilgisi gerekse muhteşem coğrafi avantajlarıyla en önemli alternatifiniz. Dilerseniz Goa’da kalabalık yoga gruplarıyla inanılmaz seanslara katılabilir, dilerseniz de Kerala’da yüzünüzü okyanusa dönüp saatlerce kendinizle yüzleşebilirsiniz. Tüm bunlar için muhteşem Hindistan sizleri bekliyor.
Hindistan
TAYLAND
Tayland, deyim yerindeyse tam bir zıtlık ülkesi. Dünyanın en çok ziyaret edilen ülkelerinden biri olan Tayland, hemen her seyahat severin tarzına cevap verebilme özelliği taşıyor. Dilediğinizde dünyanın en lüks tatilini yapabileceğiniz bu ülkede dilerseniz de dünyanın en ucuz tatilini yapabilirsiniz. Tercihinize göre dilediğinizi seçebileceğiniz bu tarzlardan biri de tam olarak yoga tutkunlarına hitap ediyor. Muhteşem doğası ve yoga konusundaki muhteşem birikimiyle Tayland, gürültülü popüler kentleri dışında kalan hemen her bölgesiyle yoga cenneti olarak biliniyor.
tayland-budizm-
ENDONEZYA
Bu ülkenin seyahat severler nezdinde kendi adından çok Bali Adası ile tanınıyor olmasının bir nedeni var. Çünkü Bali, sahip olduğu nefes kesici yağmur ormanları, muhteşem doğa manzaraları ve tüm bu karakteristik özelliklerine uygun tesisleri ile başka bir tatil arayanların en gözde destinasyonu. Rahatlıkla söylenebilir ki, Endonezya’nın başka bir tatil sunma kabiliyetine sahip tek bölgesi Bali değil. Ülkenin hemen her yerinde benliğinize doğru uzun bir yolculuğa çıkabilir, yogayı alabildiğine özgün bir coğrafyada deneyimleyebilirsiniz.
Endonezya
NEPAL
Hayata tepeden, en tepeden bakmak isteyenlerin vazgeçilmez tercihi hiç şüphe yok ki, Nepal’dir. Dünyanın zirvesi olarak adlandırılan Nepal, coğrafi olarak spritüel inanışların en yaygın olduğu ülkelerin hemen ortasında yer alıyor.  Budizm’in ve Hinduizm’in en yaygın olduğu ülkelerden biri olan Nepal’de yoga asla sadece bir uğraş değil. Nepal’de kendinizi Everest Dağı’nın görkemine bırakabileceğiniz gibi binlerce yıllık geçmişe sahip Stupa’larda da hayata farklı bir açıdan bakma fırsatı bulabilirsiniz.
Nepal
COSTA RİCA
Yoga tutkunu seyahat severler, tatil konusunda bir taşla iki kuş vurmanın ustası olarak bilinirler. Bu yakıştırmanın nedeni ise yapılan seyahatin deyim yerindeyse iki farklı boyutta olmasıdır. Yani seyahatiniz size hem farklı bir kültürün, farklı bir coğrafyanın kapılarını aralar hem de kişisel tutkunuz sayesinde uzun ve kapsamlı bir yolculuğu da kendi benliğinize doğru yaparsınız. Tabi ki, tercihiniz Costa Rica ve diğerleri gibi isabetli olursa. Dünyanın biyolojik çeşitliliğinin tek başına %5’ine sahip olan Costa Rica’da yoga, yapabileceğiniz en doğru şeylerden biri.





Telefon : 0 224 225 43 43



 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder