2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Yurtdışında Balayı Yapılacak 10 Efsane Yer

Evlilik hazırlıklarının ve düğün stresinin beklenilen anı tabii ki ‘balayı’ günleri… Her şeyin bitip o masal gibi günleri hepimiz iple çekiyoruz. Peki sizlerde mi yurt dışında nereye gideceğinize karar veremiyorsunuz. O halde siz balayı çiftleri için hazırladığımız önerilere bir göz atmalısınız. 

1. Maldivler

Maldivler
Cennette mi balayı yapmak istiyorsunuz? O zaman kesinlikle Maldivlere gitmelisiniz! O tropikal iklimi o masmavi denizi ve bembeyaz kumları kesinlikle yaşamak lazım. Hele ki okyanusun ortasındaki rüya gibi otelleri yok mu? 

2. Barselona

Barcelona Sokakları
Sanata ve tarihe aşık balayı çiftleri için önerim ise tabii ki Barselona… Daracık ve şaheser niteliğindeki sokaklarında eşinizle dilediğinizce eğlenebilir ve aşkınıza aşk katabilirsiniz. Barcelona emin olun damak zevkinize de bir hayli hitap edecektir. Samimi ve sıcak kafelerde Barcelona’nın meşhur lezzetleri tapaslarınızı yiyip Sangrianızı yudumlayabilirsiniz. 

3. Dubai

Dubai
Kışın evleniyorsanız en güzel balayı tatili tabii ki Dubai’de olur. Sıcacık havası, kumsalları, denizi ve gökdelenleriyle bir masal diyarına düşmüş gibi hissedeceksiniz. Bir yandan birbirinden lüks markaların olduğu alışveriş merkezlerinde alışveriş yaparken bir yandan da çölde safari keyfini tadabilirsiniz. Eminim Dubai’deki balayınız unutulmaz anlarınızdan biri olacak. 

4. Venedik

Venedik
Köprüler ve kanallar şehrinde hayatınızın en romantik anlarını yaşayabilirsiniz. Labirenti andıran sokaklarında aşkınızla kaybolurken birbirinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Tabii bir de aşk dolu bir gondol yolculuğunu da yapmadan dönmemek lazım. 

5. Phuket 

Phuket Adaları
Dünyada en çok tercih edilen balayı adası Phuket de eğer tropikal iklimi seviyorsanız mutlaka tercih etmeniz gereken bir adadır. Phuket adası yeşiliyle, doğasıyla ve bembeyaz kumsallarıyla unutamayacağınız bir balayı yaşatacaktır. Özellikle adada gün batımı resmen bir sanat eseridir. 

6. Paris

Paris
Paris’te aşk başkadır, diye söze girmek istiyorum. Cidden Paris sokaklarıyla, şirin kafeleriyle, parklarıyla aşk kokar. Paris’te balayı ise bambaşkadır. Eyfel Kulesi’nin çevresinde küçük yürüyüşler ya da bisiklet gezintileri yapabilirsiniz. Çok romantik değil mi? :) Tabii bir de Eyfel Kulesi’ne çıkıp tüm Paris’i ışıl ışılken seyretmeden olmaz. Aşkınıza aşk katacak nadide şehirlerden Paris’i gitmediyseniz mutlaka düşünmelisiniz.

7. Budva

Budva
Budva büyüleyici manzarası, denizi ve yeşiliyle Karadağ’ın en güzel kasabalarındandır. Ayrıca bu kasabanın gece hayatı da oldukça renklidir. Tarihe tutkun bir çiftseniz Orta Çağ zamanında kalmış bu küçük kasabada aşkınızı sessiz, sakin ve huzur içinde yaşama şansı bulabilirsiniz. Burayı da bir düşünün deriz ;) 

8. Mauritus

Mauritus
”Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız?” gibi klasik bir soruyla mı başlasam acaba? :) Mauritus tam da öyle kafa dinlemelik bir tatil adası işte. Bu eşsiz adanın plajlarında dilediğinizce güneşlenip Hint Okyanusu’nda saatler yüzme ayrıcalığına erişeceksiniz. Deniz, güneş ve kum bir süre sonra sizi sıkarsa bu adada yapacağınız en güzel etkinlik ise köpekbalığı ve balinaları gözleme dalışlarıdır. Tabii bu konuda bir korkunuz yoksa. Ayrıca Jolly Tur sizin  için Kişiye Özel Mauritius turları da yapıyor, hatırlatayım dedim. 

9. Prag

Prag
‘Masal Şehri’ olarak anılan Prag’da masalınızı düğününüzden sonra da devam ettirme şansı yakalayabilirsiniz. Gotik mimarisi, gece ışıl ışıllığıyla Prag’da kendinizi bambaşka bir medeniyetteymiş gibi hissedeceksiniz. Özellikle Astronomik Saat’in esrarı ve çan sesleri sizi hipnotize edip aşkınıza aşk katabilir. 

10. Roma

Roma
Roma, Roma, Roma… Aşk demek Roma demek… Balayı tatili için en ideal şehirlerden biridir. Tarihi, romantizmi ve eşsiz lezzetlerini bir arada bulacağınız bu eşi benzeri olmayan şehirde sizde Aşk Çeşmesi’ne sağ elinizle sol omzunuzun üzerinden para atıp tekrar Roma’ya gelmeyi garantilemelisiniz. 






Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder