2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

KARAVANDA SEYAHATİN PÜF NOKTALARI

Sınırlarını sizin çizdiğiniz bir tatil düşleyin! Her şey dahil ya da oda kahvaltı, frenchbed ya da single bed, plaja yakın ya da orman içinde. Sabah kaçta kalkıp açık büfede ne bulmak isterseniz masada sizi bekliyor olabilir. İşte tüm bunların yanıtı özgürlüğün dört tekeri olan karavanlarda saklı.
Alaska’nın yolları, Nevada Çölü, Amsterdam’da küçük bir kasaba veya Almanya’da şehirlerarası yollar üzerindeki park alanları… Özgür ruhunuz kalıplara sığamıyor ve yeni keşifler için can atıyorsa bu motordan evler hayallerinizin hayat bulduğu cennetler olabilir. Size düşen nasıl bir karavan istediğinize karar verip rotanızı belirlemek.
Yeni başlayanlar için püf noktaları:
• Karavan bakımını yaptırın!
• Hızınıza dikkat edin!
• Karavan içinde boşta eşya bırakmayın!
• Kırılacak eşyaları yan yana koymayın!
• Dolapları kilitleyin!
• Sağ şeritten gitmelisiniz!
• Yanlış yollara girmeyin, geri dönmek zor olabilir!
4-800-600
Avrupa’da Karavan Yolculuğu
En orijinal karavanlara Fransa’nın Lille şehrinde rastlayabilirsiniz. Almanya ise üç milyonu aşan karavan kulüpleri ile dünyada ilk sırada yer alıyor. Ülke genelinde 43 kiralama şubesi bulunan McRent Avrupa seyahatlerinizde tercihiniz olabilir. Bir diğeri ise Londra merkezli Wild Horizon. Bu firma sizi havaalanında karşılayarak karavanınızı teslim ediyor. Karavan kiralama fiyatları stiline ve kapasitesine göre çok değişken olabiliyor.
İngiltere, Fransa, Almanya ve İspanya gibi ülkelerde kamp malzemeleri daha ucuz olmasına rağmen tüm ekipmanları tamamlayarak yola çıkmanızda fayda var çünkü başınıza ne geleceğini kestiremezsiniz. Pasaportunuzu gösterip birkaç form doldurduktan sonra kamp alanlarında konaklayabilirsiniz. Giriş saatleri genelde 10.00, çıkış saatleri ise gece yarısını buluyor. Kamp alanlarında –büyüklüğüne göre- kuru temizleme, duş, sıcak su, market ve kafe gibi hizmetlerle karşılaşabilirsiniz.
2-800-600
Türkiye’de Karavan Kültürü
Türkiye, coğrafi olarak karavan turizmine çok elverişli. Buna rağmen karavan turizmi çok gelişmiş değil çünkü karavanlara uygulanan vergiler oldukça yüksek. Yine de kısa bir özgürlük ve doğayla baş başa bir tatil için karavan kiralayabilirsiniz. “Bu işte çok yeniyim nerede kamp yapılır?” diyorsanız da Türkiye’deki kamp alanlarını inceleyebileceğiniz web siteleri size yardımcı olabilir.
1-800-600
Karavanın yazılı olmayan kanunları– Güvenliği mutlaka düşünün. Karavanınızı sakın tehlikeli olacağını düşündüğünüz bölgelere park ederek geceyi orada geçirmeyin.
– Etrafınıza zarar vermeyin! Mangal yakarken dikkatli olmalı ya da park ederken kocaman bir araç kullandığınızı unutmamalısınız.
– Sıvıları açıkta hatta çantalarda bırakmayın. Özel saklama kutularında saklayabilirsiniz.
– Çöplerinizi poşetlerde bile biriktirmeyin çünkü böcekler onları sabırsızlıkla bekler.
– Tuvalet atıklarınızı boşaltırken çevreye zarar vermemeye özen göstererek titiz olmalısınız. Yedek bir kutu bulundurmak yararınıza olabilir.






Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder