2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Ağva Tatili – Ağva Tatil Yerleri – Ağva Gezilecek Yerler

Ağva da tatil yapmak bir ayrıcalıktır ve çok doğru bir tercihtir. Alabildiğine geniş aktivite yelpazesine sizleri de alır ve doyumsuz bir tatil tadı almanıza neden olur.

Ağva Tatili

Dingin, romantik ve otantik aynı zamanda son derece eğlenceli geçirebileceğiniz bir hafta sonu için bile değer Ağva ya gitmek. Ağva da bisiklet sürebilir, yüzebilir, balık tutabilir, tekne turuna çıkabilir ve doğayla baş başa uzun soluklu bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Sevdiklerinizle çıkabileceğiniz Ağva tatili şehrin kargaşasından uzak ve mehtabın serinliğinde mükemmel bir dinginlik sizleri bekliyor.

Ağva Tatil Yerleri

Agva
Ağva da yaz ve kış tatilini gönül rahatlığıyla geçirebilirsiniz. Karadeniz'in masmavi sularına girip uzun kumlu plajlarında stresini atabilirsiniz. Bunun yanında sizleri harika manzaralı bir tekne turu beklemektedir. Bakır koylar, adacıklar, ormanların ve doğanın mis gibi kokusunu içinize çekmeyi unutmayın.
Doğanın keyfini Ağva da çıkarın. Doğa yürüyüşleri de çok ünlüdür Ağva da. Yanınıza mutlaka fotoğraf makinesi alın ve kendinizi doğanın harika koynuna bırakın. Hafta sonu kaçamağı veya şehrin kalabalık stresinden uzaklaşmak için otantik bir tatil keyfi istiyorsanız Ağva size bir adım ileridedir.

Ağva Gezilecek Yerler

Deniz ve doğaya son derece hakim ve iklimi vardır ve sizleri gider gitmez etkisi altında bırakacaktır. Balık tutma merakınızı geliştirebilirsiniz. Sıkıntı atar ve şehre pozitif enerjinizle dönüş yapabilirsiniz. Oksijen oranının çok yüksek olduğu Ağva da yapılacak o kadar fazla aktivite vardır ki, kendinizi bırakmanız yeterlidir.
Ağva da bungalow evler, çadır kampı, birbirinden misafirperver oteller ve otantik pansiyonlarla kalabileceğiniz ve keşfedebileceğiniz pek çok detay sizleri bekliyor. Yeşilin bütün tonlarını içinde barındıran ve altın sarısı kumu ve dalgalı deniziyle yeryüzünde görülmesi ve yaşanması gereken bir yerdir Ağva. Nefes almak ve biraz olsun dinlenmek istiyorsanız, gideceğiniz adres Ağva olmalıdır.



Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder