2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bu Adanın Yüzü Hep Güneşe Dönük!

langkawi adasıKedah’ın incisi Langkawi ziyaretçilerine cennetten bir köşe sunuyor.
Langkawi adını daha önce hiç duymamış olmanız muhtemel. Oysa bu ada yemyeşil doğası, uçsuz bucaksız bitki örtüsü, binbir çeşit afrodizyak meyvesi ve romantik atmosferiyle hem Paris’ten fazlasını keşfetmek isteyen maceraperest çiftler hem de dinginlik arayanlar için adeta bir balayı cenneti. Yolculuk biraz uzun sürüyor ama bilinmedik uzaklara bir kaçamak yapmak için değer.
Langkawi Malezya dilinde kızıl kartal demektir. Malezya’nın kuzeybatı kıyısında deniz alçaldığında 104, denizin yükseldiği zamanlarda 99 adadan oluşan bir takımadanın parçasıdır ve Kedah Eyaleti’ne bağlıdır. Bazıları Langkawi’nin büyülü güzelliğinin bakir koylarında yattığını söyler, bazıları ise duty-free alışveriş keyfini çekici bulur ama kendini ilk bakışta sevdiren güzeller güzeli Langkawi’yi köşe bucak gezenler tropik ormanları ve cennetten çalınmış bahçeleriyle bu adanın ziyaretçilerine çok daha fazlasını sunduğunu bilirler.

Adayı arabayla baştan başa dolaşmak üç saat alıyor. Summer Place, Temerun Şelaleri, Kartal Besleme Merkezleri ve Black Sand sahili ise mutlaka görülecek yerlerden sadece bir kaçı. Konaklama ise hiç problem değil, Langkawi’de her bütçeye uygun bir seçenek bulmak mümkün.langkawi adası tatil

Bunun yanısıra, binbir çeşit deniz mahsulü tadabileceğiniz küçük küçük restoranlar ve şirin köyler ılık, rüzgarlı bir akşamüstü keyifli bir yürüyüş mesafesi kadar uzağınızda.  Leziz yemekler eşliğinde güneşin batışını izledikten sonra duymaya alışık olmadığınız yerel müziklerle günün yorgunluğunu atmak ise ayrı bir keyif.

Yolunuz düşerse yağmur ormanlarıyla örtülü telafuzu zor ama seyri bir hayli keyifli Gunung Mat Chinchang tepesi üzerinde adeta soyut bir resim gibi inşaa edilmiş Sky Bridge Köprüsü’nden teleferikle geçmeden dönmeyin..














Telefon : 0 224 225 43 43
Gsm : 0 534 835 86 85
Faks : 0 224 225 43 53
e-mail : info@perisos.com.tr  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder