2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

ROMANTİK SEVGİLİLER İÇİN : AŞK KOKAN ŞEHİRLER

Roma
roma-1
Romantik çiftlerin birlikte seyahat planları yapmaya başladığı anlarda akla ilk gelen şehir Roma oluyor. İtalya’nın başkenti Roma, yedi tepesine sindirdiği aşkı hem tarihi dokularıyla hem de meydanlarıyla hissettiriyor. Kolezyum’un görkemi, St. Pietro Kilisesi’nin mimarisi ve daha adını şu an sayamadığımız pek çok tarihi yapı ziyaret edildikten sonra Aşk Çeşmesi’nin önünde birlikte çekilen fotoğrafla birlikte romantik çiftlerin hafızalarına kazınıyor Roma turları. Aynı zamanda dünyanın en lezzetli spagettileri ve pizzaları da aşkın tadını damaklarla buluşturuyor.
Venedik
venedik-1
İtalya’nın en görülesi şehirlerinin ilk sıralarında yer alan Venedik; gondol yolculuklarıyla baştan sona romantizm kokan en romantik şehirlerden biri. Ne zaman giderseniz gidin, şehrin atmosferine kendini bırakmış çiftler görebilirsiniz Venedik’te. Sadece gondolları mı bu şehri romantik kılan? Tabii ki hayır. Tıpkı Roma gibi tarihiyle de ön planda. San Marco Meydanı, San Marco Kilisesi başta olmak üzere sayısız tarihi yapısıyla romantik çiftlerimizin kadrajında kalmayı başarıyor.
Paris
paris
Göklere uzanan Eylef Kulesi’yle, gotik mimarinin en güzel örneği Notre Dame Katedrali’yle, önemli alışveriş noktalarını bulabileceğiniz Şanzelize Caddesi’yle, Ren Nehri kenarındaki Orsay Müzesi’yle Paris’i en romantik şehirler listemize almasak olmaz. Paris turlarına katılmaya karar verdiğinizde, özellikle elinizde şarap kadehleriyle Eyfel Kulesi’nin en tepesinde bir fotoğrafınız olsun diyoruz.
Nice
nice-11
Akdeniz kıyılarının en güzel plajlarını ayaklar altına seren Nice, sadece Fransa’nın değil dünyanın da en romantik şehirleri arasında gösterilmeyi hak ediyor. Köklü tarihinde çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapması, şehrin tarihi yapılar açısından zengin olmasını sağlamış. Kısaca Nice şehri sadece tertemiz plajları ve yemyeşil doğasının dışında da keşfedilmesi gereken önemli bir yer. Fransız Rivierası’nın bütünlüğünü sağlayan şehir, tatile gitmeyi düşünen çiftlerimizin aklında bulunsun.
Brugge
brugge-1
Fransa’dan çok fazla örnek verdik ama bu kadar güzel bir ülkenin romantik atmosferinden herkes kadar bizler de etkileniyoruz.  Bu yüzden listemize Brugge’u almazsak yazımızda bir şeyler eksik kalmış olur. Ne de olsa kuzeyin Venedik’i olarak ün yapmış bir şehirden bahsediyoruz. Üstelik Ortaçağ havasını kaybetmemiş olması ve eşsiz mimarilerini de göz önünde bulundurursak, sizler de romantik bir tatil için Brugge’u bir gözden geçirmelisiniz.
Amsterdam
amsterdamm-1
Hollanda’nın başkenti Amsterdam, eğlenceyi ve sanatı bir arada yaşatan bir şehir. Romantizm kokan mimarisi ve kanallarıyla baş döndüren bir atmosferin içine sürüklüyor. Bisikletin yaygın olarak kullanılması da Amsterdam’ın özgür ruhunun bir yansıması… Müzeleri ve sanat galerilerini gezerken erkenden bilet almak, konaklayacağınız oteli merkezi bir yerden tercih etmek de Amsterdam turlarında dikkat etmeniz gereken önemli noktalar diyor ve en romantik şehirler listemize Amsterdam’ı da eklemiş oluyoruz.
Bali
bali-adasi-11
Romantik bir tatil için biraz daha uzak bir şehir düşünüyorsanız, tropik ormanları ve bugüne kadar güzelliğinden bir şey kaybetmeyen sahilleriyle Bali’yi tercih edebilirsiniz. Egzotik bir rota çizen Bali’nin huzurlu bir kaçamağın adresi olması, son yıllarda çiftlerin ilgisini çekmeyi başarmış gibi görünüyor.
Buenos Aires
buenos-aires-1
Buenos Aires’in dansla harmanlandığı doğasında hem huzurlu hem keyifli hem de romantizm dolu bir tatil geçirebilirsiniz. Sokaklarda tango yapan çiftlere sık sık rastladığımız bu özel şehrin insanları oldukça güler yüzlü ve hareketli. Renkli La Boca evleri başta olmak üzere Buenos Aires’in her noktasını fotoğraf karelerinize yansıtmayı unutmayın.
Floransa
floransa-1
Rönesans döneminin izlerini üzerinde bir elbise gibi taşıyan Floransa; sayısız müzesi, sarayları ve yeşile doyacağınız doğasıyla romantizm kokan bir şehir. Özellikle Baptistery ve Duomo bölgeleri ile zenginliğine zenginlik katılıyor. Floransa Katedrali, Vecchio Sarayı, her daim hareketli Signoria Meydanı, Boboli Bahçeleri gibi pek çok noktayı gezerken; Croce Bazilikası’nın çan kulesine mutlaka çıkın diyoruz.
İstanbul
kiz-kulesi-1
Dünyanın en romantik şehirlerinden biri de bizde. Üç büyük imparatorluğun başkenti İstanbul; ne kadar kalabalık olsa da, trafikten hepimizi bunaltsa da öyle yerleri var ki, hem fotoğraf karelerini süslüyor hem de kalpleri aşkla dolduruyor. Sultanahmet Meydanı’ndaki Ayasofya, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı, her milletten insanı kucaklayan meydanın kestanecileri ve köftecileri İstanbul’u İstanbul yapan en önemli detaylar. Bir yerde Kız Kulesi’nin muazzam manzarası, diğer yanda Pierre Loti’nin yıllarca Haliç’e bakan güzel gözleri… Belgrad Ormanı, Yıldız Parkı, Gülhane ve sayamayacağımız kadar yeşillik alanıyla da doğanın en güzel parçalarını sunuyor.
















Telefon : 0 224 225 43 43
Gsm : 0 534 835 86 85
Faks : 0 224 225 43 53
e-mail : info@perisos.com.tr  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder