2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

LOS ANGELES’TA ÇOCUKLARLA EĞLENCE

cocukla-tatil-los-angeles
Yıllarca pek çok tatile arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da eşinizle çıkmış olabilirsiniz. Ama gün gelir bu tek başına gidilen eğlenceli ve aşk dolu tatiller sona erer. Çünkü hayatınıza bir veya birkaç minik ayak dahil olmuş ve sizi farklı tarzda tatiller planlamak zorunda bırakmış olabilir. Belki de dağ tepe dolaşmak ya da rafting gibi adrenalin içeren turlar yapmak ikinci plana atılmıştır.
Şimdi sıra sizi kara kara düşündüren, kendinizden çok canınızdan bile değerli saydığınız miniklerin zevk alabileceği eğlenceli ve güvenli tatil yerleri seçmeye geldi.
Aslında ailenizle gidilebilecek pek çok şehir olmasına rağmen bizim size tavsiyelerimizden biri çocuklu ailelerin sıklıkla tercih ettiği Los Angeles!
Kimileriniz bu şehri kalabalık hatta oldukça yorucu bulabilir ancak amaç çocukları memnun etmek ve dolayısıyla huzurlu bir tatil geçirmek olunca onları eğlendirecek mekânların varlığı ve güzelliği şehri, ailecek çıkacağınız tatillerde vazgeçilmezler arasına yerleştirebilir.
İlk durağınız Universal Studios olsun. Çünkü pek çok çocuğun en büyük ortak noktası animasyon filmler ve karakterleridir ve Universal Studios’a düzenleyeceğiniz bir tur onların hayal dünyalarının kapılarını aralamak için yeterli olacaktır. Oldukça geniş bir alanı kaplayan bu platoyu gezmek için zamanınızın büyük bir bölümünü kullanmanız gerekebilir.
cocuklarla-universal-studios
İkinci durağınız eski çağ ve dinozorlara meraklı miniklerin heyecan duyacağı bir yer olan Natural History müzesi. Müzede dinozorlar, memeliler, böcekler ve doğal taşlardan oluşturulmuş sergiler bulunuyor. Dinozorların yapılarını merak eden çocuklar, özel olarak hazırlanmış alanlarda T-Rex dinozorlarının kemiklerine canlı olarak dokunma imkânı bulabiliyorlar.
cocuklarla-natural history-müzesi. jpg
Ama benim çocuğum uzay ve gezegenlere ilgi duyuyor diyorsanız, o zaman sonraki durağınız içinde laboratuar bulunan ve atölye çalışmalarının da yapıldığı gözlem evi Griffith Observatory olmalıdır. Uzay meraklılarının oldukça beğenisi kazanacak bu gözlem evinde çocuklar hem uzay ve gezegenler hakkında interaktif bilgi alabiliyor, hem de gece teleskoplar yardımıyla gökyüzünü inceleme şansını yakalayabiliyorlar.
cocuklarla-griffith- observatory
Dördüncü durağınız da her çocuğun bayılacağı ve eğlencenin doruklarına çıkabileceği yer olan Disneyland olmalıdır. Üstelik buranın sadece çocuklar için değil büyüklerin de oldukça ilgisini çekecek bir yer olduğunu söyleyebiliriz. Disneyland iki bölümden oluşuyor biri Disneyland Park diğeri ise Disney Caifornia Adventure Park. Ancak bu iki parkı birden gezmek çok zor çünkü Disneyland oldukça büyük bir alan üzerine kurulmuş.
cocuklarla-disneyland
Los Angeles’a kadar gelmişken, Legoland’i görmeden dönmek olmaz öyle değil mi?
Turunuzu neredeyse tüm dünya çocuklarının ilgi odağı olan ve pek çok ülkede de bulunan lego oyuncaklarının sergilendiği, Los Angeles’tan 1,5 saat uzaklıktaki Legoland ile tamamlayabilirsiniz.
Legoland iki bölümden oluşuyor. Biri, su eğlencelerinin bulunduğu waterpark diğeri ise lego tasarımlarının sunulduğu alan. Ancak Legolan’in büyük bir alana kurulmamış olması oraya yapacağınız turu kısa sürede ve yorulmadan bitirmenizi sağlayabiliyor.
Keyifli vakitler geçirebileceğiniz bu eğlenceli şehir, sadece sizin için değil aynı zamanda çocuklarınız için de vazgeçilmez bir tatil seçeneği.
cocuklarla-legoland




Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder