2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Yaz Tatilinde Keyif Tekne Turları İle Dorukta!


Erken rezervasyon döneminde yaz tatilinizi planlamanızın yararlarından hep bahsediyoruz. Hem cazip indirimler, hem otellerde müsaitlik, hem ulaşım fırsatları, hem de tatilinizi çoktan ayarlamanın rahatlığı… Ama yaz tatili sadece otel konaklaması ve ulaşımdan ibaret değil elbette. Gittiğiniz yerde kim bilir ne kadar güzel gezilip görülecek yerler var! Hele de Ege ve Akdeniz açıklarında keşfedilmeyi bekleyen koylar ve adaları düşünürseniz. Perisos Turizm olarak yaz tatilinizi kusursuzlaştıracak bir dokunuş yapalım dedik. İşte, yaz tatilinizde keyfinize keyif katacak tekne turları!

Marmaris Tekne Turu

Marmaris’in açıkları egzotik plajları aratmıyor. Turkuvaz koylar ve el değmemiş adalar sizi çok iyi hissettirecek. Marmaris’i karadan gezdiğinizde de birçok müthiş koy ve bükü görme fırsatınız var ama denizdeki güzellikleri de kaçırmamak gerek. Bu turdaki duraklar: Doğal balık çiftliği, Cennet Adası, Fosforlu Mağara, Kumlu Bük Plajı, Akvaryum – Yeşil Deniz Koyu ve İçmeler Boğazı.

Bodrum Tekne Turu

Tekne turu deyince akla ilk Bodrum’un gelmesi şaşırtıcı değil. Bodrum, Mavi Yolculuk teriminin vücut bulduğu yer desek haksızlık etmeyiz. Öncelikle Azra Erhat ve birkaç yazarın kendi aralarında tekne kiralayarak gerçekleştirdikleri turlar günümüzde Bodrum tatillerinin olmazsa olmazı haline geldi. Bodrum tekne durunda duraklar şöyle: Ada Boğazı, Bağla Koyu, Camel Beach (Deve Plajı), Akvaryum Koyu, Aspat Koyu.

Fethiye Tekne Turu

Fethiye tekne turları Türkiye’de yapabileceğiniz en iyi tekne turlarındandır desek yalan olmaz. Tekne turları Fethiye Limanı’ndan veya Ölüdeniz Limanı’ndan başlar ve farklı duraklara uğrayabilir, ayrıca hava durumuna göre değişiklikler yapılabilir. Buradaki duraklar da şöyle: Yassıcalar Adası, Boynuz Bükü Koyu, Akvaryum Koyu, Tersane Adası, Kızılada.

Alanya Tekne Turu

Kumsallarıyla yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğrayan Alanya’yı bir de denizden görün! Aşıklar Mağarası ve Fosforlu Mağara uğrayacağınız duraklardan.

Side Tekne Turu

Kumsalları ve sığ deniziyle özellikle ailelerin favorilerinden olan Side’de tekne turunun da tadı bir başka. Bu tekne turundaki duraklar Apollon Tapınağı ve Side Antik Kenti. Açık denizde yüzme molaları da cabası.

Kemer Tekne Turu

Antalya ili sınırlarında yer alan Kemer’de Mavi Bayraklı plajlar ve yemyeşil doğa sizi büyüleyecek. Bu eşsiz deneyimi bir de denizden yaşamaya ne dersiniz? Bu turdaki duraklar Cennet Koyu, Phaselis Antik Kenti ve özellikle dalgıçların gözbebeği olan Üç Adalar.
Tatilinizde tekne turu eksik kalmasın. Perisos Turizm’i ziyaret edin!




Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder