2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

ERKEK ERKEĞE, EŞSİZ BİR TATİL İÇİN TÜYOLAR

Erkek Erkeğe, Eşsiz Bir Tatil İçin Tüyolar
Ne enflasyon, ne işsizlik ne de terör… Turizmi baltalayan en önemli etkenlerin başında erkek arkadaşlarını ya da eşlerini kendileri yanlarında olmadan tatile göndermeyen kadınlar gelir. Tersi de doğrudur elbet. Ama, bu yazıdaki konumuz ”erkek erkeğe tatil”.
Erkek erkeğe tatile çıkmak her erkeğin gönlünde yatan aslandır.
Her kadın ise erkeğin gönlündeki bu aslanı öldürmek için eğitilmiş bir Amazon ruhu taşır içinde.
Yaza doğru erkeğin içindeki aslan ”miyav”lamaya başladığı zaman bir kükreme sesiyle karşılık bulur ve tatil hayalleri ”pıırrr” diye uçup gider.
İnsanlık tarihinin gördüğü ve göreceği en çetin ve en hazin mücadelelerden biridir bu!
erkek_tatil_11

BUGÜNDEN İTİBAREN ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN!

Bu mücadelden sağ salim çıkarak tatil iznini koparmak için bugünden itibaren çalışmalara başlamalısınız.
İyi ama yaza daha çok var! Neden şimdi? diye düşünebilirsiniz.
Şöyle açıklamaya çalışalım;
Öncelikle size güvenen ama ”etrafa” (aklınızı çelmek için siperde bekleyen tüm kadınlar) güvenmeyen bir kadından izin almaya çalışıyorsunuz. Öyle değil mi? Yanılıyor olamayız! Siz de kendisi yanınızda olmadan, hem de erkek arkadaşlarınızla, üstüne üstlük bir de tatile gitmek istiyorsunuz.
Evet, öyle kolayca izin alabileceğiniz bir durum olmadığını umarız anlatabilmişizdir! Bu nedenle izin alma dönemi adeta kanaviçe gibi işlenmesi gereken uzun ve zorlu bir süreçtir. Özgürlüğe giden bu kutlu yolculuğu, tek hayali Shawshank Hapishanesi’nden kurtularak bir sahil kasabasına ulaşmak olan Andy Dufresne sabrıyla ilmek ilmek işlemelisiniz.  Antik bir kenti gün yüzüne çıkarmaya çalışan arkeolog titizliğine, bomba imha uzmanı dikkatine, siyasi çıkar ve bütünlüğünü korumak için diğer ülkelerin suyuna giden çöküş dönemi imparatoru kurnazlığına sahip olmalısınız. Abarttığımızı mı düşünüyorsunuz? Öyle olmadığını biliyorsunuz!
İşte erkek arkadaşlarınızla yapacağınız Hangover tarzı muhteşem bir tatil için uygulamanız gereken stratejik eylem planı!
erkek_tatil_12

TÜM TARTIŞMALARA BİR SON VERİN!

Bu satırları okuduğunuz andan itibaren bütün tartışmaları bıçak gibi kesmelisiniz. Yaza kadar önünüzde 4-5 ay olduğu göz önüne alınırsa bu süreç içerisinde hiçbir tartışmaya mahal vermeyin.  Bu dönemde yaşayacağınız küçücük bir tatsızlık bile tatil hayalinizi yıkacak dev bir sorun olarak karşınıza dikilme potansiyeli taşır. Sizin ise muhteşem bir tatil hedefiniz var ve puan kaybına asla tahammülünüz yok. Bu nedenle sevgilinizden izin almak istiyorsanız  geriye dönüp baktığında elinde size karşı kullanabileceği en ufak bir koz bile bırakmamalısınız.
Evet, bundan sonra güceniklik ona; gönül alma size, suçlamak ona; katlanmak size. Yükünüz ağır, işiniz çetin, gücünüz kıla bağlı. Allah yardımcınız olsun. Arkadaşlarınızla yapacağınız tatili düşünün ve sabredin.
erkek_tatil_10

ÖNCE SEVGİLİNİZLE TATİLE ÇIKIN

Erkek arkadaşlarınızla tatile çıkmak istiyorsanız ilk olarak sevgilinizle tatile çıkmalısınız. Bu kuraldır! Hem de çok önemli bir kural! Bu senede iki tatil demek! Farkındayız! Ama başka yolu yok! Aksi taktirde sevgiliniz, erkek arkadaşlarınıza kendisinden daha çok değer verdiğinizi, önceliğinizin kendisi olmadığını, onu sevmediğinizi düşünecektir. Bu tür ithamlarla karşılaşmanızı istemeyiz. Bu nedenle önce sevgilinizle beraber bir tatil yapmanız gerekecektir. Bu tatil, ”bak önceliğim sensin aşkım” mesajı vermesi açısından çok önemlidir.
erkek_tatil_6

TATİL PLANINIZDAN BAHSETMEK İÇİN EN UYGUN ZAMANI KOLLAYIN

Erkek arkadaşlarınızla çıkacağınız tatilden sevgilinize bahsetmek için uygun zamanı kollamak hayati bir meseledir. Gündemi sallayacak bomba belgeyi açıklamak için uygun iklimi kollayan tetikçi gazeteci kurnazlığına sahip olmalısınız. Sevgilinizle çıkacağınız tatil öncesi asıl çıkmak istediğiniz tatilden asla bahsetmeyin! Büyük bir taktik hatası olur bu.  Beraber çıktığınız tatil sırasında da konuyu açmayın. Gerek yok. Keyfinize bakın! Öyle bir zaman olmalı ki zamanlaması oldukça manidar olmalı.
Konuyu açmak için en iyi zaman tatil dönüşüdür. Tatilden döndükten 1 ay kadar sonra sanki birden bire erkek arkadaşlarınızla bir tatil yapma fikri ortaya çıkıvermiş gibi bir hava estirmelisiniz. Uygun anın geldiğini hissettiğiniz anda derin bir nefes alın ve patlatın bombayı. Konuşmanın bu aşamadaki içeriği ”böyle bir fikir var, ama benim pek aklıma yatmadı, dur bakalım” olmalıdır. Zaten bu fikir sevgilinizin de aklına hiç yatmayacaktır. Konuyu açın ve üzerinde fazla durmadan kapatın.
Tatil fikrini uygun aralıklarla gündeme taşımayı ise ihmal etmeyin. Her konuşmada tatil fikrini bir tık yükseltmelisiniz. Gündemle alakasız bir konuyu ortaya atarak kamuyonun tartışmasını bekleyen, arkasındaki fikre yavaş yavaş toplumu ısındırmaya çalışan bir politikacı gibi davranın. Her konuşmada tatil fikri kendisini biraz daha büyütsün.
erkek_tatil_3

KİMİNLE GİDECEĞİNİZ ÇOK ÖNEMLİ!

Tatile çıkacağınız arkadaş grubunuzun içerisinde bekar olan ya da sevgilisi olmayan birinin bulunması her zaman sıkıntıdır. Çapkınlığıyla tanınan bir arkadaş ise daha büyük bir sıkıntıdır. Tatile gideceğiniz grup içerisinde ise sadece sizin başınızın bağlı olması çok daha büyük bir sıkıntıdır. Böyle bir kadroyla tatile gidebilme ihtimali Sahra Çölü’nde fok balığıyla karşılaşma ihtimalinden daha düşüktür. Tatile kiminle çıkacağınıza dikkat!

NEREYE GİDECEĞİNİZ DE ÇOK ÖNEMLİ!

Sıcak denizlere inme tutkunuzdan vazgeçin bir kere! Sıcak denizler, mayo, bikini, disko-bar, sabaha kadar dans, çılgınlar gibi eğlence demektir. Sıcak olmamasına rağmen Sovyetler Birliği’nden dağılan ülkelere ise hiç heveslenmeyin. Ülkelerle aynı kaderi paylaşır, yuvanızı dağıtırsınız. Sözünü bile etmek büyük hasarlara neden olabilir. Tatil hayali kurarken erkek kuaförüne gidemeyecek hale gelirsiniz. Olmaz o iş! Sıkıntı çıkar! Riske atarsınız kendinizi!
Gidilecek yerin, kalabalık olmayan, ”emekli cenneti” diye tabir edilen, gece hayatının belediye çay bahçelerinde oturmaktan ibaret olduğu, sessiz sakin bir yer olması izin alma ihtimalinizi yükselten faktörler arasında yer alır.
erkek_tatil_2

ÇOK HEVESLİ GÖRÜNMEYİN

Sanki tatile gitmek için çıldırmıyormuşsunuz da zorunlu bir iş seyahatine çıkıyormuşsunuz hissi vermelisiniz. Hal ve hareketlerinizde bir mutluluk, heyecan belirtileri sezilmemeli. Beden dilinizden ”Tatile gidiyoruz işte, gidicez gelicez, ama zevkli olur” havası okunmalı. Ne kümesten çayıra çıkmış evcil bir tavşan gibi hoplayıp zıplayın ne de zorla denize sürüklenen kara kaplumbağasının çaresizliğine bürünün. Bu dengeyi iyi kurmalısınız.

ASLA TUZAĞA DÜŞMEYİN

Büyük yolculuk yaklaştıkça bu durumdan hiç memnun olmayan sevgiliniz, kavga çıkartıp konuyu tatile bağlamak için bin tane bahane arayışı içerisine girecektir. Ölçülüp biçilmiş, mühendis zekasıyla incelikle kurgulanmış planlardır bunlar. Bubi tuzaklarıdır. Kasıtlı, taktik icabı yapılmış faullerdir. Kendinize hakim olup asla tartışmaya girmeyin. Tatile çıkmak için bu tür tartışmaları alttan alan taraf olmak zorundasınız. Aksi halde tatili rüyanızda görür, büyük finalde arkadaşlarınızı yalnız bırakırsınız. Bizden söylemesi!

ÜMİDİNİZİ HEP CANLI TUTUN

Zor günler geçireceksiniz,kendinizi umutsuz hissettiğiniz anlar olacak, ”sıkıntı çıkmasın şimdi” diyerek tatile çıkmaktan bile vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Gün gelecek, çıkmaz bir yola girdiğinizi hissedeceksiniz, bunalacaksınız, yaşadığınız her şey anlamsızlığa karışacak. Belki de izni çoktan koparmış arkadaşlarınızın alaycı tavırlarına maruz kalacaksınız. Yalnızlıkların ortasında, karanlıklarda, çaresiz, kimsesiz hissedeceksiniz kendinizi. Yumruklarınızı ısıracak, yağmurun altında kollarınızı havaya kaldırıp ‘nedeeen’ diye haykırarak dizlerinizin üzerine kapanmak isteyeceksiniz. Ümidinizi asla yitirmeyin. Her şey çok güzel olacak!
Eğer engelleri aşıp erkek erkeğe eşsiz bir tatile çıkarsanız bize de fotoğraflarınızı göndermeyi ihmal etmeyin.
Haydi görelim sizi!
Ne yani! Erkek arkadaşlarınızla tatile çıkamayacak mısınız?
Andy Dufresne’in dediği gibi: ”Umut iyi bir şeydir ve iyi bir şey asla ölmez”
erkek_tatil




Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder