2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bir günde Milano’da ne yapılır?


bir-gunde-milanoda-ne-yapilir-1453735491.jpgMilano İtalya denince akla ilk gelen merkezlerden biri değil. Ama şurası kesin ki onu tanıdıkça, sokaklarında zaman geçirdikçe daha çok sevmeye başlıyorsunuz. Seyahatiniz sırasında Milano’ya fazla zaman ayırmadıysanız ve sadece bir gününüz varsa üzülmeyin. Bir günde hızlandırılmış bir şehir turuyla en önemli şeyleri kapsamanızı sağlayacak, harika bir program hazırladık. İşte sabahtan akşama hızlandırılmış Milano.
09:00 Milano turuna başlamak için en iyi yer Duomo. İtalya’da hemen her şehirde karşınıza çıkan Duomo kiliselerinin belki de en ihtişamlısı Milano’da hüküm sürüyor. İkonik kilise ününü hakkedecek kadar güzel gerçekten. Ve oraya gitmişken hava şartları izin veriyorsa çatısına kadar çıkmanızı öneriyoruz. Karşınıza çıkan harika manzara için kesinlikle değer. Duomo turunun sonunda girişteki devasa merdivenlerde diğer insanlarla birlikte oturabilir, kahvenizi yudumlayabilir ve Milano’nun günlük hayatını uzaktan seyre dalabilirsiniz.
11:00 Da Vinci’nin son yemek tablosunu görmeden Milano’dan dönülmez. Ancak size saat verdiğimize bakmayın, aslında eserin sergilendiği The Santa Maria delle Grazie Kilisesi’nden giriş biletini haftalar hatta aylar öncesinden ayırtmanız gerekiyor. O kadar ünlü ve o kadar talep gören bir eser ki, aynı gün ya da birkaç gün öncesinden bilet bulabilmeniz imkansız. Ancak 15 dakika süre için bile olsa gerçek bir Da Vinci tablosuyla tanışma fırsatı bulmanın değeri de sanıyoruz paha biçilemez.  
12:00 Güzel bir öğlen yemeğinin vakti gelmiş demek. Sizin için önereceğimiz şey elbette ki İtalyan mutfağı. Mangiari di Strada bu işin en iyilerinden biri. Kendisi kara tahtada mönünün yazılı olduğu, kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz, şirin ve samimi bir restoran. Milanoluların buraya bayılmasının sebebi ise orijinal tatları en iyi şekilde yorumlamaları ve yemek işini gerçekten ciddiye almaları… Her şeyin organik, el yapımı ve yüksek kaliteli malzemelerle hazırlandığı restoranda sokak lezzetlerinden, lüks İtalyan yemeklerine kadar her şeyi bulabilirsiniz.




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder