2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Çok isteseniz bile asla gidemeyeceğiniz 11 yasaklı yer



Herkesin hayalinde bir dünya turu gerçekleştirmek, bir seferde pek çok ülkeye seyahat etmek, yeni kültürler ve insanlar tanımak vardır mutlaka. Aylar öncesinden rezervasyonlar yapılır, seyahat rotaları çıkarılır ve yolculuk hayaliyle yaşanmaya başlanır. Ancak dünya üzerinde öyle yerler var ki, oralara gidip de görememeniz, görüp de dönememeniz için pek çok önlem alınmış durumda.
İşte tüm dünyadan, gidilmesi çeşitli sebeplerden ötürü yasaklanmış 11 yer…
1- Yılan Adası, Brezilya
Ada, bir insanı öldürüp derisinin erimesine sebep olacak kadar zehri güçlü binlerce yılana ev sahipliği yapmaktadır. Her bir metrekaresinde ortalama bir yılan bulunan bu adaya bırakılabilecek bir kişinin birkaç günden uzun hayatta kalması imkansıza yakındır. Bu adadaki yılan nüfusundan haberi olmayan binlerce göçebe kuş bu adada dinlenmek için durduğunda binlerce yılan tarafından kısa sürede katledilirler.
2- Lascaux Mağaraları, Fransa
İçinde Eski Taş Çağı’na ait tuhaf çizimlerin olduğu 20,000 yıllık bu mağaralara sadece özel seçilmiş birkaç araştırmacı girebilmektedir.
3- Kuzey Sentinel Adası, Andaman Adaları, Hindistan
Bu adada günümüz teknolojisini daha önce hiç görmemiş 500 kadar yerli dış dünyadan habersiz bir şekilde yaşamaktadır. Adadaki yaşamın orijinalliğinin bozulmaması için adaya gitmek Hindistan hükümeti tarafından yasaklanmıştır.
4- Qin Shi Huang’ın Türbesi, Çin Halk Cumhuriyeti
Her birinin yüz ifadesi farklı olan ve büyük bir gizem taşıyan binlerce adet toprak askerin bulunduğu bu mekana girişler ve araştırmalar Çin Halk Cumhuriyeti tarafından kısıtlanmıştır.
5- Pine Gap, Avustralya
İçeri girişlerin yasak olduğu gibi üstünden uçmanın da yasak olduğu gizli bir uydu takip istasyonudur. Avustralya’nın ortasında bulunmasına rağmen ABD hükümeti tarafından yönetilmektedir.
6- RAF Menwith Hill, İngiltere
İngiltere’deki bu hava kuvvetleri üssü dünyanın bilinen en büyük uydu takip ve istihbarat istasyonudur.
7- Mezhgorye, Rusya
Yakınındaki bölgelerdeki anormal dev kraterlerin varlığı burada yıllardır nükleer çalışmaların yapıldığını gösterir. Sonuç olarak Mezhgorye bölgesi bu dünya için dev bir sır olmaya devam ediyor.
8- Büro 39 – Oda 39 – 39. Oda, Kuzey Kore
Kuzey Kore’de bütün TV kanalları ve radyo kanalları tamamen devletin kontrolü altındadır ve bu aygıtlarla beyni yıkanan vatandaşların internet kullanması yasaktır. İnternetin bile yasak olduğu diktatörlükle yönetilen Kuzey Kore’de kara para aklama ve yolsuzluk gibi işlerin hükümet eliyle sürdürüldüğü düşünülen Büro 39’a girmenin cezası ölümdür ve ceza giren kişinin ailesine de uygulanır.
9- Mount Weather, ABD
Büyük bir felaket durumunda seçilmiş elit kişilerin kullanmaları için yapılmış bir yeraltı ve yerüstü yaşam alanıdır.
10- Svalbard Küresel Tohum Deposu, Norveç (Kıyamet Ambarı)
Doğal felaketler veya nükleer savaşlar gibi nedenlerle Dünya’daki yaşamın sonunun gelmesi ihtimaline karşın içinde erzaklarla beraber Dünya’daki bilinen bütün bitkilere ait milyonlarca tohumun saklandığı bir yeraltı deposudur.

11- 51. Bölge, ABD
Dünyanın en iyi korunan ve en çok gizli tutulan bölgesi olduğu söylenir. ABD başkanı bile ancak özel izinle girebilmektedir ve sebebi ne olursa olsun 51. Bölge’ye izinsiz giren kişiler öldürülürler.





Telefon : 0 224 225 43 43




 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder