2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Gemi Turlarında Erken Rezervasyon Zamanı

Dünya’ nın en güzel kıyılarını karış karış keşfetmeye hazır mısınız? Deniz ve okyanusların masmavi sularında birkaç gün de olsa huzuru bulacaksınız. Dünya’ nın en büyük en gösterişli cruise gemilerinde yolculuk deneyimine hazır olun. Hem de tam Sömestre tatili yaklaşırken.
2
Erken rezervasyon sadece otellerde olacak değil ya gemi turlarında da çok cazip fiyatlarla tatil yapabilirsiniz. Hem daha ucuza yolculuk yapacak hem de tatilinizin tadını çıkaracaksınız. Dünyanın dört bir yanını lüks ve ihtişamlı gemilerde geçirirken sevdiklerinizle kadehlerinizi kaldırmayı, sürprizlerle dolu eğlencelerinde, şık odalarında güvenli ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayacaksınız.
1
Ailenize veya sevdiğinize güzel, unutulmayacak bir hediye verin. Çıkacağınız tatilde lüks bir gemiye binerek birçok şehri ve birçok ülkeyi keşfetmek gibisi var mı? Perisos.com un size sunduğu avantajlarla dolu gemi turlarına mutlaka biz göz atın. Her gün yeni bir liman da uyanmak nasıl bir duygudur bilemeyiz ama şunu bilin buna sahip olmak isteyen çok insan olduğu kesin. Biz bu yola erkenden çıkıyoruz, bu fırsatı siz de geç olmadan yakalayın, bizden söylemesi... 
3




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder