2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Disneyland’da yeme içme ve alışveriş

Disneyland’da yeme içme ve alışveriş

Disneyland Paris’i gezmenizin tam tamına bir gün süreceğini baştan söylemeliyiz. Ve ne kadar zaman geçirseniz yetmeyeceğini de...
Birbirinden renkli dünyalara sahip olan Disneyland yeme içme konusunda da farklı alternatifler sunuyor. Kovboyların arasında bir eski batı barında veya uzay gemisinin içinde atıştırma imkanı bulmak mümkün.
Önemli olan konsepte karar vermek ve kalabalığın çok olmamasını ummak. Zira konu Disneyland olunca kalabalık her yerde: Oyun alanlarında, yemek yerlerinde hatta dükkanların içinde.
Favorilerimize gelince: Fantasyland içindeki Au Chalet de la Marionnette ve Frontierland içindeki Cowboy Cookout Barbecue çocuklar için en keyifli adreslerin başında geliyor. Discoveryland’daki Cafe Hyperion-Videopolis’da hem yemek, hem de eğlence olanağı sunuyor. Adventureland içindeki Blue Lagoon Restaurant parkın en ünlü restoranı ancak fiyatlarının hiç de ekonomik olmadığını söylemeliyiz.
Main Street USA başta olmak üzere Disneyland’ın birçok bölümünde kendinize ve sevdiklerinize hediye alabileceğiniz bir çok dükkan yer almakta. Rengarenk içerikleri, cıvıl cıvıl oyuncaklarıyla bu dükkanlar sadece küçükleri değil, büyükleri de kendine çekiyor. Ancak yine de alışverişinizi gezinizi bölmemesi açısından park ziyaretinizin sonuna bırakmanızı öneririz. (Elbette alışveriş yapacak uygun süreyi bırakmak kaydıyla)
Belirtmemiz gereken bir diğer nokta ne yazık ki fiyatların oldukça pahalı olduğu yönünde. Paris’te lüks tüketim dışında karşınıza çıkacak en pahalı ürünlerin Disneyland’daki mağazalarda olacağını garanti edebiliriz. Ancak anahtarlıktan, kocaman pelüş bebeklere, tokadan kahve fincanına farklı alternatifleri her zaman bulabilmek de mümkün.

Disneyland’a nasıl gidilir? Bilet nasıl alınır?

Disneyland’a nasıl gidilir? Bilet nasıl alınır?

Paris’tesiniz ve transferi kendi imkanlarınızla gerçekleştirmek istediniz. Daha özgür ve spontane programları seviyorsanız, tatil programını kendi zevkinize göre oluşturmaktan hoşlanabilirsiniz. O zaman izin verin, size Disneyland’a nasıl ulaşacağınız konusunda biraz yardımcı olalım.
Öncelikle bilinmesi gereken en önemli nokta Disneyland’a Paris merkezinden ulaşımın çok kolay olması. Paris metro sisteminden RER A hattının geçtiği tren istasyonuna ulaşıp, oradan Marne-la-Vallee Chessy yönüne giden trene binmek yeterli. Trenin son durağı ise 35 dakikalık bir yolculuğun sonunda Disneyland karşınıza çıkıyor olacak. Kısacası sadece iki aktarma ile Disneyland’ın içine kadar ulaşmak mümkün.
Gidişte farklı hatlar sayesinde Disneyland’a ulaşmak büyük sorun olmazken, dönüşte daha az aktif hat olabildiğinden uzun zaman beklememek adına önceden tarifeyi kontrol etmenizi öneririz.
Tren biletinin 10 euro civarında olduğunu ve zaten bilet makinelerinde Disneyland için ayrı bir bölüm olduğunu da ayrıca belirtmek isteriz.
Disneyland giriş bileti nereden alınır?
Disneyland Paris biletleri Paris’in içinde pek çok farklı yerden temin edilebilmekte. Turistler çoğunlukla Disneyland’ın resmi sitesinden biletleri almayı tercih etse de bunun avantajları ve dezavantajları bulunabilmekte.
Online biletin her zaman fiyat anlamında avantajı bulunmayabiliyor. Bu yüzden fiyatları normal giriş ücretleri ile karşılaştırmanızı ve arada fark var ise online’ı tercih etmenizi öneririz. Aksi takdirde biletiniz online olsa dahi, girişte uzun sıralar beklemeniz ve biletin çıktısını almaya çalışmanız gerekecek. Bu kadar sıra beklenecekse, önceden almaya değecek bir neden olmalı bizce.
Yine de Disneyland seyahatiniz öncesinde acentelerin fiyatlarını sıkıca inceleyin çünkü bazen aynı fiyata iki parkın biletini de satın almak mümkün olabiliyor. Parkın biletleri günlük her iki park için de geçerli olmak üzere kişibaşı 62 euro. Ancak çok farklı kombinasyonlar sunan parkta bilet fiyatları aldığınız hizmete göre değişiklik gösterebiliyor.




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder