2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sevgililer Gününe özel tatil programı

Her yıl Sevgililer Günü’nü klasik bir şekilde kutlamaktan sıkılanlar, sevdiğiyle farklı ve en önemlisi özel bir gün geçirmek isteyenler, ve de tabii ki hâlâ ne hediye alacağını bulamayanlar… Sevgililer Günü yaklaşıyor; peki Sevgililer Günü’nde en çok değer verdiğiniz kişiyi nasıl mutlu edeceğinizi düşündünüz mü? Biz düşündük. Romantik, özel ve ayrıcalıklı bir tatil tüm kalpleri yumuşatmaya, sevgileri pekiştirmeye yeterli olur. Bu yıl sevdiğinize bir jest yapın ve ona başbaşa geçireceğiniz müthiş bir tatil armağan edin.
Günübirlik ya da birkaç günlük bir tatil, ister yaz ister kış olsun, her çifte iyi gelir çünkü. Perisos Turizm'in Sevgililer Günü otel kampanyaları sayesinde sevgilinizle ya da eşinizle başbaşa harika zaman geçirecek, siz de yenilenecek, şehrin stresinden biraz uzaklaşıp sevgilinize ya da eşinize daha güzel vakit ayırabileceksiniz.
Şifalı sularla vücudunuzu ve zihninizi dinlendirmek mi, göl kenarında romantik anlar yaşamak mı tercihiniz? Yoksa biraz güneye inip ılıman iklimin keyfini mi yaşamak istersiniz? Tercihiniz ne olursa olsun, Perisos Turizm'in Sevgililer Günü’ne özel indirimli otel seçenekleriyle sevginizi bir adım ileri taşıyacağınız kesin.
Sevgililer Günü’nde yurt dışına çıkamayanlar için Türkiye’nin kış turizminde en önemli yere sahip birçok tesisle yaptığı anlaşmalarla Perisos Turizm size sevgilinizle kusursuz bir tatil geçirmeniz için %10 ekstra indirim de uyguluyor üstelik.
Birçok tesis, bu güne özel sunacakları ayrıcalıklı hizmetleri ve eğlence dolu akşam programlarıyla kapılarını siz sevgililere açıyor. Perisos Turizm aracılığıyla yapacağınız Sevgililer Günü otelleri için taksit imkanlarından faydalanabilecek; bunun yanı sıra odaya şarap, meyve, kahvaltı servisi gibi çok özel imkanlarla gününüzü daha da özel kılabileceksiniz. Oda kahvaltı ve yarım pansiyon konaklama seçenekleriyle her türlü isteğinizi karşılayacak bu tesislerde tatilinizi aşkla taçlandıracaksınız.
Sevgililer Günü’ne çok az bir zaman kaldığına göre elinizi çabuk tutsanız iyi olur. Türkiye’nin en seçkin termal otelleri, en lüks spa merkezlerine sahip tesisleri, lezzetli yemekleriyle yüzünüzü güldürecek, canlı müzikli eğlence programıyla gönlünüzü şenlendirecek lüks ve şık oteller, bu özel gününüzü daha da anlamlı kılmak için sizleri bekliyor. Hiçbir yerde bulamayacağınız avantajlı Perisos Turizm fiyatlarıyla sevdiğinize ayrıcalıklı bir tatil yaşatın, sevginize değer katın!







Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder