2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Kışın Evlenecekler İçin Balayı Seçenekleri

Malum evlenirken bir sürü koşturmaca bekler bizi. Evlenmek güzel de çalışırken ki yorgunluk o stres bir başka… Biz yine sizi düşünüp yorgunluğunuzu da yanına katarak balayınız için farklı seçenekleri konu aldık.


Kıbrıs

Kış ayları için ulaşılabilir balayı önerilerinden biri de Kıbrıs turları! Oda- kahvaltıdan ultra her şey dahile kadar birçok farklı alternatifte, farklı konforda ve farklı bütçelere hitap eden Kıbrıs balayı otelleri bu tercihte en büyük etkenlerden biri. Akdeniz'in üçüncü büyük adası olan Kıbrıs, yumuşak havası, pırıl pırıl denizi ile yılın her mevsiminde yeni evli çiftlerin kalbini kazanıyor.

Dubai

Her mevsim en çok tercih edilen destinasyonlardan biri olan Dubai balayı için oldukça uygun bir seçenek. Son yılların en popüler lokasyonlarından biri haline gelen Dubai, muhteşem kumsalları, denizi, romantik balayı otelleri, alışveriş merkezleri, yeni dönem mimari yapıları, çölde safari fırsatı, yakın bir destinasyon olması, yumuşak iklimi, fiyatların başka ülkelere göre daha uygun olması gibi birçok sebeple balayı çiftlerinin de en çok tercih destinasyonlardan biri.
Üç yıldızlı otellerden beş yıldızlı otellere kadar bütçenize uygun birçok seçenek bulabileceğiniz Dubai balayı turları hakkında araştırmaya başlamanın tam zamanı!
4
Kışın balayı yapacak ama yakın yerler olsun diye düşünürken biz sizden önce konuya değinelim istedik. Yalova, Bolu, Afyon, Bursa, Gönen gibi yakın mesafelerde sıcak su merkezlerinde kış soğuğundan sıcacık balayı geçireceğinizi unutmayın. Termal sular, hamamlar, SPA merkezleri, masajlar, kaplıcalar sayesinde balayınızı baştan sona tembellik ederek geçirin. Balayı tatilinizde tüm yorgunluğunuzdan kurtularak tazelenmiş bir şekilde evinize döneceksiniz.
3
Yakın bölge otellerini tercih ederek tatilinizi en verimli şekilde geçirebileceğinizi de unutmayın. İstanbul veya yakın mesafelerde yaşayanlar için size en uygun yerler yine  ulaşımı en kolay yerler olsun. Hem dönme sorunu yaşamadan hem de doğadan kopmadan dilediğiniz yakın yerleri erken rezervasyon olanaklarıyla tercih edebilirsiniz. Otellerdeki aktivitelerden yararlanarak size ayrılmış zamanı en eğlenceli şekilde değerlendirmek sizin elinizde. Unutmayın koca bir yılın yorgunluğu tabi yanında stresini de eklersek sizin için sunulan yakın mesafelerde tatil kaçınılmaz olacak.
2
Perisos Turizm olarak sizler için hazırladığımız seçeneklere bakmadan tatil yapmayı düşünmeyin.





Telefon : 0 224 225 43 43




 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder