2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Yurt dışında ekonomik yemek nasıl yenir?

Yurt dışında ucuz yemek demek daha ekonomik bir tatil demek elbette. Bu yazımızda ekonomik yemek yiyebileceğiniz yöntemleri sizin için sıralıyoruz. Sırt çantanızı alın ve yolculuğunuzu gelin beraber fantastik bir tecrübeye dönüştürelim.
2
Birçok ülke için yemek, ülke kültürünün önemli bir parçası. O ülkeyi tanımak için ilk önce o ülkenin yemek kültürünü tanımalıyız. Bilhassa yerel yemekleri denerken turist tuzağına düşmemeye dikkat edin. Özellikle turizmin canı olduğu yerlerde, popüler gözüken ancak oraya sadece turistlerin gittiği birçok restoranlar var işte o tür yerlerden uzak durmanızda yarar var. Yurt dışı Turlarına katıldınız ve iyi yemekler yiyerek daha ucuz hesap ödemek istiyorsunuz o zaman yerel insanların tercih ettiği mekanları bulacaksınız ve bunun yanında kendiniz bir yerleri keşfetmiş olacaksınız.
3
Restoranları tercih etmek istemiyorum diyorsunuz o zaman ne yapacaksınız? Sabah sıkı bir kahvaltı yaparak güne başlayın. Yurt dışı tatillerinde kahvaltılar genel de açık büfe şeklinde oluyor. Yiyebildiğiniz kadar yiyin ve hatta çantanıza küçük sandviç tarzında bir şeyler yapıp çaktırmadan atın. Gelelim öğle yemeklerine; bunun için de size önereceğimiz yerler elbette süpermarketler. Avrupa’ da dükkanlar ve süpermarketler arasında epeyce fiyat farkı var, kısacası süpermarketleri tercih ederek öğle yemeğinizi daha ekonomik hale dönüştürebilirsiniz. Grup halinde yolculuk yapanlar, akşam yemekleriniz için yine buraları tercih edebilir veya yurt dışı otellerinin birinde kalıyorsanız marketten alınan malzemelerle kendiniz pratik şeyler yapabilirsiniz. Tercih tamamen sizin.
4
Yemek yemek iyi güzel de bütün bunların dışında kendiniz birşeyler yapacak durumda değilseniz o zaman size şunu özellikle belirtelim ki ülke mutfaklarının kültürel farklılıklarını göz önünde bulundurmayı unutmayın. Kimi ülkede baharat çok tercih edilir kimisinde ise yağ. Ne yediğinize dikkat edin. Sonra tuvalette eğlenceli dakikalar yaşamak zorunda kalmayın 
5
Yemek yemek hepimizi mutlu ediyor olsa da gerçekten ne yediğimizi bilmek de çok önemli. Özellikle bayanlar kilo alıyorum diye de yakınmayın, tatilde olduğunuzu unutmayın deriz.






Telefon : 0 224 225 43 43




 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder