2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Disneyland’da mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerler

Disneyland’da mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerler

Avrupa’nın eğlence mabedi olan Disneyland birbirinden değişik ve zengin alternatifleri ile gününüzün gecenize karışacağı yerlerden biri. Ancak her yerin olduğu gibi bu mükemmel macera parkının da mutlaka görülmesi gereken özel alanları bulunuyor. Sizin için tek tek derlediğimiz bu alanları görmeden Disneyland’dan ayrılmayın!
Main Street
Main Street, Disneyland Paris'e girer girmez karşınıza ilk çıkan koca bir ana cadde. Bu cadde 1900'lerdeki bir Amerikan kasabası şeklinde tasarlanmış.
Burada Eski Victoria Dükkanlarında alışveriş yapabilir, Horse-Drawn Street Car’a (Atlı arabalar) binebilir, Gibson Girl Dondurma Salonu’nda dondurma yiyebilirsiniz. Ya da Disneyland Railroad’a (Dineyland gezi treni) binip tüm parkı doyasıya yorulmadan gezebilirsiniz.
Disneyland gezi trenini sevenler ayrıca Main Street'te bulunan Horse-Drawn Streetcars’ı (Atlı gezi arabaları) da tercih edebilir.
Gezi arabaları dışında dileyen gezginler Discovery Arcade ile 20. yüzyılın en önemli buluşlarını tekrar keşfetme şansı bulabilir.
 Fantasyland
Burası Disney ülkelerinin en zevklisi. Burada peri masallarına ve Disney hikayelerine ilham veren eğlenceleri bulabilirsiniz. Fantasyland'daki aktiviteler : "It’s a Small World", "Peter Pan Flight", "Alice's Curious Labyrinth", "Sleeping Beauty Castle", "Mad Hatter's Tea Cups", "Dumbo the Flying Elephant" ve "Les Voyages de Pinocchio"
Frontierland
Frontierland sizi Vahşi Batı’nın büyülü dünyasına yolculuğa çıkartan özel bir bölüm. Frontierland'da bulabileceğiniz gezi noktaları ve aktiviteler: "Big Thunder Mountain" , "Phantom Manor" , Thunder Mesa Riverboat Landing" , "Legends of the Wild West" , "Pocahontas Indian Village", " Rustler Roundup Shootin' Gallery", "Disneyland Railroad Frontierland Depot". Oldukça zevkli bir bölüm olan Frontierland’a detaylı zaman ayırmanızı öneririz.
Adventureland
Adventureland biraz daha yetişkin misafirlere hitap etmekte. Dolayısıyla çocuğunuz eğlenirken, siz de biraz kendinize özel bir keyif yapabilirsiniz. Adventureland’da mutlaka görmenizi önerdiğimiz kısımlar ise: "Indiana Jones™ and the Temple of Peril" , "Pirates of the Caribbean" , "Pirates' Beach" , "le Passage Enchanté d'Aladdin", "Adventure Isle"," La Cabane des Robinson", "Captain Hook's Pirate Ship"
Discoveryland
Gelecek ile buluşma noktası Discoveryland. Ayrıca çoğu insanın favori eğlence noktası olan Discoveryland’de geçirdiğiniz dakikaları uzun seneler unutamayacağınıza inanıyoruz. Hem yetişkinlere hem de genç ziyaretçilere hitap eden Discoveryland'da birbirinden zevkli aktivteler bulunmakta: "Buzz Lightyear Laser Blast" , "Space Mountain: Mission 2" , "Star Tours" , "Captain EO starring Michael Jackson" , "Orbitron", "Les Mystères du Nautilus", "Autopia".





Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder