2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Plaj Partileri ve Tayland

Parti yapmayı, yeni yerler keşfetmeyi, günbatımı yürüyüşlerini seviyorsanız yanınıza terliklerinizi de alıp haydi doğru Tayland’ a…
Ucuz uçak biletleri ve otelleri sayesinde her yere ulaşmak bu kadar kolayken, kumsallarda güneşin tadını doyasıya yaşamak ve en güzel anlarımızı yaşamak kaçınılmaz oluyor şüphesiz. Şimdi gelelim Tayland Turlarıyla birbirinden güzel o adaları gezmeye…





Koh Samet

Koh Samet
Bangkoklular parti vermek istediklerinde Koh Samet’ e akın ederler genelde. Hafta sonunda burayı ziyaret edenler korunaklı koylar, incecik kumlar ve berrak mavi sular eşliğinde haftanın yorgunluğunu üzerlerinden atmayı fırsat biliyor. Eşi bulunmayan güzellikteki plajı, gece geç saatlerde bile partiler için harika bir görüntü veriyor. Havanın kararmasıyla Silversand Bar’ ın gece ışıkları geceyi aydınlatmaya yetiyor Koh Samet’ te. Parti gürültüsünden kaçıp sessiz kafamı dinleyeyim diyenlerse sessiz koydan birini tercih ediyor.





Koh Yao Yai

Koh Yao Yai
Phang Nga Körfezi’ nde Krabi ve Phuket’ in tam ortasında kalıyor bu ada. Dışarıdan bakıldığında ada çok ilginç bir şekilde adeta bir mankenin fiziğine sahip gibi. Adanın gizli kalması için ziyaretçi sayısını sınırlı tutuyorlar. Uzun ince hatlarda olan Koh Yao Yai, gerçekten baş döndürücü bir güzellikte. Burada gece hayatı yok, sadece yerliler ağla tuttukları balıkları uzun teknelerle çekerler burada.





Koh Tao

Koh Tao
Büyük kayalar ve resiflerle çevrili Koh Tao. Dalgıç severlerin en gözde mekânı olduğundan tam bir dalgıç cenneti burası. Daha sakin koylarda kıyıya papaz balıkları vurur ve de denizin açıklarında balina köpekbalıkları kristal berraklıklarda nöbet tutar adeta. Tatillinizi biraz daha hareketli yaşamak isterseniz iskelenin güneyinde kalan lüks tatil yerlerini deneyebilir ya da doğa tutkunlarının vazgeçemediği muhteşem manzaralı, bol oksijen dolu bir dağ villası da kiralayabilirsiniz. Bu arada unutmadan söyleyelim, Nang Yuan Adalarına gidip çevresinde tur atmayı da sakın unutmayın.





Similan Adaları

Similan Adaları
Kayalarla örtülü kumsallar, ormanlardan yükselen kuş sesleri… Sanki Similan Adaları tarih öncesinde vahşi yaşamın koruma altına alan bir yapı. Andaman Denizi’ nin tüm güzellikleri suyun altında en saf haliyle bizi bekliyor gibi. Masmavi sularına kendinizi bırakın, yunusları izleyin ve doğasının tadına varın. Doğa aşıkları burası adeta sizin için. Burada oteller kesinlikle yasak, onun yerine otelleri gölgede bırakacak ahşap bungalovlar sizi bekliyor. Unutmayın siz bir ada tatilindesiniz ve doya doya tadını çıkarmaya bakın.





Koh Chang

Koh Chang
Yağmurlu ve biraz dağlık Koh Chang ve Tayland’ ın ikinci büyük adası. Dönemeçler biraz tehlikeli olsa da ziyaretçilerine terk edilmiş plajları, ferahlık verici ucuz biraları ile huzuru, etkileyici günbatımını tam da burada bulacaksınız. Lonely Beach, turistleri adeta bir mıknatıs gibi kendine çekiyor sanki görenler bir daha ayrılmak istemez buradan. Dışarı çık yüz, yürüyüş yap, hamakta yat ne de olsa uymanız gereken bir planınız yok. Eğlenmek isterseniz burada gece partileri olduğunu da hatırlatalım.





Ko Phi Phi

Ko Phi Phi
Olağanüstü güzellikteki Ko Phi Phi’ nde parti aşıklarının uğrak noktası halinde olsa da bazen çok yorucu olabiliyor. İşte o zamanlarda bembeyaz kumsallarına, masmavi sularına, tropikal ormanlarına atın kendinizi. Kısacası aradığınız herşeyi bu adada bulabiliyorsunuz. Uzun kuyruklu teknelerle gezinti yapabilir, ağaçlarda sallanan maymunları izleyebilir, tarih öncesi mağaraları keşfedebilirsiniz Ko Phi Phi’ de.





Koh Samui

Koh Samui
Resim çekmeye, izlemeye, keşfetmeye doyamayacağınız her açıdan iyi bir seçim olacak Koh Samui. Adanın kuzeydoğusu çılgın partilerin yaşandığı bir yer. Sizin görmek istediğiniz balıkçı kasabaları, palmiye koruları, gizli kalmış koyları görmekse güneye doğru yönelin. Koh Samui’ de yapılacak en güzel şey o ılık ve parıltı içindeki denize dalmak.





Koh Phangan

Koh Phangan
Bu efsanevi parti adasını haberlerde görmüş olabilirisiniz. Dolunay Partisi plajı Haad Rin, gerçek bir parti merkezi ama siz gürültülü yerlerden uzak kendi kabuğunuza çekilmek isterseniz burada daha görülecek bir düzine bar olduğunu unutmayın. Adanın en iyi plajları batı kıyısında, kuzeye doğru giderseniz yoga ve meditasyonun kollarına atın kendinizi.
Kısacası kendinizi bırakın ve kumsalların yolunu tutun. Çılgınlar gibi de eğlenebilirsiniz, yok sessizlik bana yeter derseniz gittiğiniz her adada kaçacak bir delik bulursunuz kendinize. Uzakdoğu Turlarının en güzel yerlerinden biridir Tayland. Tatilinizi en güzel şekilde yaşamak için perisos.com u ziyaret edin.



Telefon : 0 224 225 43 43




 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder