2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

ÇOCUKLAR İÇİN MASALSI DESTİNASYONLAR

Çocuklar tarafından en sevilen masal kahramanlarının yerlerini gezmekten daha güzeli ne olabilir ki! Yıllarca hayallerinde canlandırdıkları bu karakterlerle beraber vakit geçiriyormuşçasına kendilerini hikayenin derinliklerine bırakmak her çocuk için hayallerine kavuşmak olacaktır. Eğer vaktiniz ve imkanınız varsa çocuğunuzla masalsı destinasyonlarda unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. 
Günümüz çocukları teknolojik aletlerden kafalarını kaldırmak istemeseler de masalsı destinasyonlarda hem kendinizi çocukluk günlerine götürecek hem de çocuklarınız ile o günleri yaşama fırsatı bulacaksınız.
Düşünsenize RapunzelKırmızı Başlıklı KızFareli Köyün KavalcısıBremen MızıkacılarıHeidiSindirellaPinokyoGrimm Kardeşler ve daha fazlası! Küçüklüğünüzde uyumak içindinlediğiniz bu hikayelerin kahramanlarını tekrar görmek heyecan verici olmazmı? Üstelik kısa bir süre de olsa çocuğunuzu elektronik cihazlardan kurtarıp onları hayal dünyaları ile baş başa bırakma şansı vermiş olursunuz. Böylelikle zamanında sizin dinlediğiniz hikayeleri çocuklarınıza siz anlatmış olursunuz. 
Çocukluk hikayelerini, masallarını tekrar yaşamak için buyurun masalsı destinasyonlar listemize göz atın. 
PİNOKYO PARKI – İTALYA
Gerçek adı Lorenzini olan Floransa’da yaşamış  Carlo Collodi’nin unutulmayanmasal kahramanı Pinokyo’yu bilmeyeniniz yoktur. Çocuklarınızı götürebileceğinizen ideal yerlerden biri olan Pinokyo Parkı Toskana Lucca’dan 17 km uzaklıktadır.Park içerisinde piknik alanlar, gösteri yapılan tiyatrolar, heykeller, mozaiklerile tam bir açık hava müzesidir. 1956 yılında açılan parka dünyanın dörtbir yanından 7 milyon ziyaretçi gelmiştir.
Adres: Via di S. Gennaro, 3 I-51012 Collodi PT - Italya
ROBIN HOOD – SHERWOOD ORMANI – İNGİLTERE
Robin Hood hikayesinin geçtiği Sherwood Ormanı İngiltere’nin Nottinghamshire şehrindebulunuyor. Zenginin malını alıp fakire dağıtan bir haydut karakteri olan RobinHood romanlarını okumayanınız yoktur. Orman içinde sadece yayalar için yapılanözel yoldan yürüyerek çevreyi gezebiliyorsunuz. Robin Hood gölü, Robin Hood mağarasıve bir sürü Robin Hood yerini görmeniz mümkündür.
HEIDILAND – İSVİÇRE
Filmlere belgesellere konu olmuş, İşviçre dağlarında huysuz dedesi ve tatlı Peterile yaşayan küçük Heidi’nin hikayesinin geçtiği mükemmel doğası olan Heidi’ninköyünü ziyaret etmelisiniz. 15 Mart – 15 Kasım arası açık olan Heidi Köyüne girişücreti yetişkinler için 9.90 CHF, çocuklar için ise 3.90 CHF’dir.
NEUSCHWANSTEIN ŞATOSU – ALMANYA
Almanya’nın Bavyera eyaletine bağlı Füsse şehri yakınında Hohenschwangau kasabasındakiNeo-romantism mimarisiyle yapılmış 6 katlı şato bir çok filme hatta Disneyland’ailham kaynağı olmuştur. Harika bir manzaraya sahip ihtişamlı bir şatodur.
SHERLOCK HOLMES MÜZESİ – LONDRA
Dünyanın en ünlü dedektif kahramanının müzesidir.
MASAL YOLU – ALMANYA
Almanya’da 600 km uzunluğunda ki Grimm Kardeşlerin hikayelerinin geçtiği yerlerHanua’dan başlayıp Bremen’e kadar uzanmaktadır. Masal yolu boyunca Uyuyan güzelin1334 yılında inşa edilen Sababurg şatosunu, Weser vadisine bakan külkedisi Sindirella’nınkasabası olan Polle’yi, Bremen Mızıkacılarının şehrini , Kırmızı Başlıklı kızınkasabasını, Rapunzel masalının geçtiği Trendelburg şatosunu, Fareli Köyün Kavalcısınınkasabası Hameln’i  görebilme şansını yakalayacaksınız.





Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder