2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Eğlenceleriyle Ünlü Ülkeler

Gittiğiniz yurt dışı turlarında festival ya da karnavallara denk gelmişseniz çok şanslısınız demektir. Güzel ülkeleri keşfetmenin yanında bir de eğlenceleri yok mu? Zaten tatilde olmanın verdiği bir mutluluk varken üzerine denk gelen eğlenceler ballı lokum gibi oluyor adeta. Hatta sırf bu eğlencelere denk gelebilmek için tatil programını buna göre ayarlayanlar gördük. İlginizi çekeceğinizi düşünerek bu yazımızda eğlenceleriyle ünlü ülkeleri ele aldık.
Avusturya
viyana
Avusturya Turlarınızı mutlaka mayıs ve haziran aylarına doğru ayarlamalısınız. Viyana’da düzenlenen Viyana Festivali, burada 1951’den beri tam 5 hafta boyunca kutlanmakta. Festival açılışında Werner Pirchner’e ait şarkılarla da renkli dakikalar yaşayacaksınız.
İtalya
Venedik Karnavalı, her yıl düzenlenen ve 40 gün süren maskeli dünyaca ünlü bir karnavaldır. Bu coşkunun içinde olmayı kim istemez ki? İtalya Turlarına katılarak bu karnavalın içinde siz de olabilirsiniz. Bu güzel karnavalın en önemli etkinliği ise son haftasında yapılan en iyi maske yarışması.
Fransa
Nice’de yapılan Nice Karnavalı, oldukça ilgi gören, hareketli ve rengârenk bir karnavaldır. Her yıl şubat ayında düzenlenen ve sadece iki hafta süren Dünya’nın en büyük karnavalı arasında olmak istiyorsanız Fransa Turlarını kaçırmayın.
1948 yılından beri her yıl Haziran ayında Nice kentinde düzenlenen ve sadece sekiz gün süren Nice Caz Festivali, oldukça ilgi görenler arasında. Lionel Hampton, Dizzy Gillespie, Ray Charles, Ella Fitzgerald, Helen Humes, Herbie Hancock ve Miles Davis festival içinde sahne alan sanatçılardan. Bana sorarsanız kaçırmayın derim.
İspanya
ispanya
İspanya coşkunun bol olduğu festival ve karnavalların ülkesi desem yeridir. Santa Cruz de Tenerife Karnavalı her yıl şubat ayında Santa Cruz de Tenerife kentinde düzenleniyor. Dünya’nın en büyük ve en çok ilgi gören karnavalı olduğundan size düşen en yakın zaman da İspanya Turlarına katılmak ve bu karnavalı yakından izlemek. Fiesta de San Isidro asıl adı Las Ventas olarak bilinen Madrid’in en büyük boğa güreşi festivalini de görülecek yerler listenize eklemeyi unutmayın.
Almanya
Her yıl eylül sonu ekim başı gibi Münih’te düzenlenen ve iki hafta süren Octoberfestfestivalinde olmak için Almanya Turlarımızı gözden geçirin. Münih için oldukça önemli olan festivale her yıl 6 milyona yakın insan katılıyor. Bu demek oluyor ki gerçekten çok renkli bir festival bizi bekliyor. Festivalin en önemli özelliği nedir biliyor musunuz? Tabi ki bira, Münih Belediye Başkanının büyük bir ahşap fıçıya çeşme çakması ile festival kutlamaları en çılgın şekilde başlar.
İsviçre
isviçre
Avrupa’nın en eğlenceli en renkli karnavallarından biri olan Basel Karnavalı, 1376 yılından bu yana şubat ya da mart aylarında yapılmakta. Kış ve soğuk havadan sorumlu tutan kötü ruhları ve hayaletleri uzaklaştırmak için yapılan festival, en ilginç kıyafetlerle şaşırtmaya devam ediyor. Bu farklı ama eğlenceli karnaval da olmak içinİsviçre Turlarımıza bekleriz.
İngiltere
Notting Hill Karnavalı, Avrupa’nın en büyük sokak festivalleri arasında ve 1966’dan beri Londra’da düzenleniyor. Binlerce insanın kostümlü dans gösterilerini izlemek için sokaklara dökülmesiyle festival çok eğlenceli hale gelir. Glastonbury Çağdaş Performans Sanatları Festivali her yılın haziran ayında yapılıyor. Yeşillikler içinde müzik ve canlı performansları bir arada bulacağınız festivali yakından izlemek istiyorum diyorsanız sizi İngiltere turlarımıza bekliyoruz.
Belçika
belçika
Bahara hoş geldin karnavalı olarak bilinen Binche Karnavalı, 14. yüzyıldan günümüze kadar devam ediyor. Gilles adı verilen kişiler, farklı kostümleri, başlarına taktıkları devekuşu tüylü şapkaları, ahşap ayakkabıları ile karnaval da çok ilgi görürler. Farklı bir karnaval olduğunu söyleyerek Belçika turlarına katılarak sizin de yakından görmenizi öneririz.
Ne güzel geçer o festivaller, milyonlarca insan sadece o anları yaşamak için sabırsızlıkla bekler. Onlar gibi siz de eğlencenin ve en renkli anların yaşandığı bu güzel festival ve karnavalların arasında olmak istiyorsanız perisos.com.tr’ adresini ziyaret edebilirsiniz.




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder