2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sömestre Tatilini Yurt dışında Geçirmek

Okulların sömestre tatiline girmesine çok az bir süre kala çocuklarla gezi planları içinde olan aileler seçimini özellikle yurt dışı turlarından yana kullanıyor. Türkiye’ nin çoğu yerini gezmiş dolaşmış biri olarak biraz da farklı ülkeler keşfetme düşüncesindeyseniz o zaman en doğru kararı vermişsiniz demektir.
1
Kış aylarının görüldüğü şu günlerde en güzel seçenekler arasında olan kayak, tatilin hiç şüphesiz en güzel seçenekleri arasında. Ben keşfe çıkmak istiyorum diyorsanız Avrupa ülkeleri tüm ihtişamıyla sizi bekliyor. Geçtiğimiz senelere bakılırsa özellikleyurt dışı turlarını tercih edenler ön planda. Sömestre tatilini yurt dışında geçirmek istiyor ancak ülkeler arasında seçiminizi yapamıyor hala kararsızlık içinde yerinizde sayıyorsanız size en güzel tavsiyem mutlaka Sömestre Turlarına biz göz atmanız olacak.
4
Nereye Gitmeli?
Havaların soğuk olmasıyla üşütmekten korkuyorsanız Uzakdoğu Turlarının, Fas, Dubai gibi sıcak ülkelerini, denize girmek isteyenler ise ikliminin güzelliği nedeniyle Küba ve Tayland’ ın Phuket adasını tercih etmekten yana. Uygun fiyatlarla maksimum yer keşfetmek isteyenlerin tercihi Avrupa’nın en ilgi gören ülkeleri; Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Avusturya Turları olmakta. Eğlence düşkünleri elbette sizi unutmadık  Eğlence ve metropol tutkunlarının tercihleri arasında Londra ve Roma baş sıralarda.
2
Yurtdışı turlarına ilgi çok büyük
Sömestre tatiline doğru gittiğimiz şu günlerde özellikle en çok talep edilen ülkelerin başında İtalya, İspanya, Orta Avrupa, Güney Amerika, Uzak Doğu, Paris ve Dubrovnik yerini alıyor. Malum kış aylarına denk gelen tatil nedeniyle de kayak turları da kendini fazlasıyla gösteriyor.
3
Size en avantajlı, en güzel tatili yaşatan Perisos Turizm sayısız turları, otelleri ile yine yanınızda. Seçim yapmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı.





Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder