2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Milyonerler Adası

Milyonerler AdasıCannes Adaları ya da asıl adıyla Saint Barthelemy Adası Karayipler’de yer alıyor.Ada her yönüyle mükemmel,kusursuz.Yemyeşil çevresi,bembeyaz kumları,eşsiz,turkuaz denizi..
Milyonerler Adası olarak anılması ve popülarite kazanması ilk olarak 1959’da David Rockefeller ve diğer iş adamlarının adada lüks villalar inşa etmesiyle başlar.Daha sonra da 2009 yılında Roman Abramoviç’in adanın büyük bölümünü kaplayan alanı satın almasıyla,adanın değeri,tercih edilme oranları arttı.
Bu bölümde tenis kortları,yüzme havuzları,dans pistleri ve tabii ki de Gouverneur Plajı’nın arka tarafında yer alan,okyanus manzaralı bungalovları yer alıyor.

Saint-Barthelemy-Island

Ada tropikal iklime sahip,neredeyse yılın her günü sıcaklığı değişmiyor.Kayalık bölümü çok fazla olduğu için,az sayıda plaj var.Adanın etrafında yüksek resif bulunmadığı içinde plajlarda yüksek dalgalar oluşuyor. Herşeye rağmen limanda yatları görmek mümkün.

St-Bart-s

Gustavia, adanın başkentidir.Gustavia caddelerinin üzerinde onlarca butik ve şık restoran bulabilirsiniz.Ayrıca adada havalimanı da mevcut.

Saint-Barthelemy-Island airlines

Adanın şaşırtan ve dikkat çeken gerçeği ise, adada hiç suç işlenmiyor olmasıdır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder