2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Erken Rezervasyonu Tercih Etmek İçin 10 Neden!



Hepimiz uzun kış aylarında harika bir yaz tatilinin hayalini kuruyoruz ve olabildiğince eksiksiz bir tatil yaşayabilmek için planlarımızı şimdiden yapmaya başlıyoruz fakat tatil planlarını yapmak için yaz aylarını bekleyenler çoğu zaman tatillerini hayal kırıklığı içinde geçirebiliyor. Yüksek fiyatlar, otellerde müsaitlik bulma sorunu ve istenilen tarihte tatilini gerçekleştirememe gibi birçok sorun yaz aylarında karşımıza çıkıyor. Bütün bu sorunları yaşamamak ve yaz aylarını harika tatil anılarıyla süsleyebilmek için Erken Rezervasyon kaçırılmaması gereken bir fırsat! Ve sizlere hazırladığımız Erken Rezervasyon yapmamıza sebep 10 neden!
1) Erken Rezervasyon avantajları sayesinde istediğiniz oda tipinde %50’ye varan indirimden faydalanarak çok uygun fiyatlara harika bir tatil yaşayabilirsiniz.
erken rezervasyon 10 neden 2
2) Yaz aylarında yaşanan yoğunluktan dolayı otellerde yer bulmak çok zorlaşıyor ve bu sebeple dilediğiniz otelde önceden yerinizi ayırabilmeniz için Erken Rezervasyon biçilmiş kaftan!
erken rezervasyon 10 neden 3
3) Erken Rezervasyon ile dilediğiniz tarih için tatilinizi şimdiden hazır edebilirsiniz.
erken rezervasyon 10 neden 4
4) Erken Rezervasyon yaptırdınız fakat planlarda olmayan bir aksilik olmasından korkuyorsunuz… Endişelenmenize gerek yok Erken Rezervasyon fırsatları size İptal Güvence Paketi’de sunuyor.
erken rezervasyon 10 neden 5
5) Tatil planınızı erkenden yapmanın rahatlığını yaşar, son ana kadar bu yaz nerede tatil yapsam diye diye düşünüp durmaktan kurtulursunuz.
6) Tatil için para biriktirirken sonra yerine koyarım ne de olsa düşüncesiyle tırtıklanan tatil bütçesinden yaz geldiğinde hiçbir şey kalmayabilir. Tatil rüyanızın suya düşmemesi için siz işinizi önceden garantiye alın…
erken rezervasyon 10 neden 6
7) Erken Rezervasyon sayesinde tatilinizi erkenden aldığınız için uçak biletinizide erkenden alıp çok ucuza ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.
erken rezervasyon 10 neden 7
8) Hatta Erken Rezervasyon sayesinde Ücretsiz Uçak Bileti fırsatı bile yakalayabilirsiniz!
9) Erken Rezervasyon sayesinde kazandığınız %50 indirim ile paranızın yarısı cebinizde kalır ve belki o parayla kendinizi bir başka tatille de ödüllendirebilirsiniz.
erken rezervasyon 10 neden 8
10) Erken Rezervasyon dönemi ve Perisos Turizm'in fırsatları bir araya geldiğinde, birbirinden konforlu otellerde, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla tatil imkanı bulabilirsiniz.





Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder