2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bu Yerleri Mutlaka Görmelisiniz

Dünyada görülmesi gereken o kadar çok yer var ki,insan nereye gideceğini şaşırıyor.Bizde size yardımcı olmak istedik ve dünyada bulunmalarına inanması zor olan bir sürü yerler keşfettik!İşte onlardan bazıları:
Çiçek Nehri, Keukenhof, Hollanda
hollanda cicek nehri

Hollanda’danın Keukenhof parkında,çiçekten bir nehir oluşturarak aşağı iniyorlar.Üzüm,sümbül ve lale çiçekleriyle fantastik bir görüntü yaratıyorlar.

hollanda cicek nehri

Melissani Mağrası, Yunanistan
Melissani Mağrası,Yunanistan
Burası,dünyanın çeşitli yerlerinden gelen,maceracı turistlerin tercih ettiği bir yer.Mağaranın içerisinde göl bulunuyor.göl ortada bulunan ufak bir adacık sayesinde ikiye ayrılıyor ve ‘B’ şeklini alıyor.Göl kesinlikle dışarıdan gözükmüyor.
Melissani Mağrası,Yunanistan 2


Dunnottar Kalesi, İskoçya
Dunnottar Kalesi, İskoçya
İskoçya’nın kuzeydoğu kıyısında kayalık burunda inşa edilmiş,kale harabesi.Duvarların,tahminen 15. veya 16. yüzyılda yapıldığı söyleniyor.Ancak kalenin kendisi Eski Ortaçağ’a dayandığı söylenir.18.yüzyılda,İskoçya tarihinde önemli bir rol oynadığı söylenir.
Dunnottar Kalesi, İskoçya 2

Rocamadour, Fransa
Rocamadour,Fransa
Lot departmanında bir komün olan Rocamadou,güney-batı Fransa’da bulunuyor.Eski Quercy eyaletinde yer alıyor.Bir kolu Dordogne boğazında bulunması ve tarihsel anıtlarıyla,özellikle Meryem Ana anıtıyla önem taşır.Yüzyıllardır burayı ziyarete krallar,piskoposlar,her ülkeden hacılar gelir.
Rocamadour,Fransa 2

Foss Sidu, Güney İzlanda
Foss Sidu, Güney İzlanda
Güney İzlanda Kirkjubaejarklaustur’un doğusunda bulunan bir şelale.Ring Road yakınında,bir çiftliğin yanında bulunuyor.Diğer şelalelere oranlar,daha hafiftir.Denizden esen düzenli rüzgarlarla birlikte yokuş yukarı akmasıyla biliniyor.Bununla birlikte tek yönlü bir akıntıya sahip.
Foss Sidu, Güney İzlanda 2


Yeşil Fly Geyser, Nevada
Yeşil Fly Geyser, Nevada
Termofilik algler sayesinde canlı renkler bulunur.Patlayan su uzun yıllar birikmiş ve geride kalsiyum ve karbonat birikimi bırakarak,terasları oluşturmuş.Bu da görsel güzelliği bize sunmaya yetmiş gibi gözüküyor.
Yeşil Fly Geyser, Nevada 2


River House, Sırbistan
River House, Sırbistan
Dünya üzerinde,değişik yerlerde konumlanmış evler görebilirsiniz.Bu ev de,Drina Nehri üzerinde konumlanmış.Su üzerinde yüzüyor gibi görünse de,aslında bir kaya üzerinde duruyor.Drina Nehri,Bosna Hersek ve Sırbistan’ın sınırında akmaktadır.Dünyanın değişik yerlerinden maceracı turistleri çekiyor,özellikle rafting ve kayak için gelenleri.
River House, Sırbistan 2


Strokkur, İzlanda
strokkur,izlanda
İzlanda’nın Hvítá Nehri yanında,jeotermal bir çeşme ve geyser.Bu geyser,her 4-8 dakikada bir patlayan ve 40-20 metre yüksekliğe ulaşan,İzlanda’nın en ünlü geyseridir.
Strokkur, İzlanda 2

Potato Chip Rock, California
Potato-Chip-Rock-California
San Diego yakınlarındaki Lake Poway Park’ta bulunuyor.Üzerinde resim çektirmeye cesaret etmelisiniz.


Tat Kuang Si Şelalesi, Luang Prabang, Laos
Tat Kuang Si Şelalesi, Luang Prabang, Laos
Güzel,berrak ve mavi-yeşil sular özellikle Haiti sıcağında çok işe yarar.


Yakup’un Kuyusu, Texas
Yakup'un Kuyusu, Texas
Burası,en önemli doğal jeolojik hazinelerden biridir.Teksas’ın uzun su altı mağaraları ve artezyenden biridir.Yakup’un Kuyusu,dakikada binlerce su galonunu yukarıya dalgalandırır.
Wimberley Vadisi’nin kültürel ve tarihsel karakterini yansıtıyor.Kızılderililerin ve erken yerleşimcilerin toplanma yeri,su canlılarının türlerinin yaşama alanı ve yüzmek için harika bir yerdir.Gelecek nesiller için çevresindeki arazi korunmak amaçlı,Doğal Alan olmuştur.
Yakup'un Kuyusu, Texas 2






Telefon : 0 224 225 43 43




 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder