2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Baharda Kültür Turlarına Katılacaklar İçin Harika Öneriler



Baharın gelmeye başlamasıyla birlikte doğanın en güzel renkleri kendini göstermeye başlar. Tatil severlerin yavaş yavaş yollara çıkmaya başladığı bu mevsimde ülkemizin tarihle iç içe geçmiş rotaları yoğun ilgi görür. Tatil seçeneklerinin bol olduğu baharda kültür turlarına katılmak için pek çok neden var. Kısa tatilleri keyfe dönüştüreceğiniz rotalar geliyor.

Karadeniz Turları

Yeşili ve tertemiz havası ile Karadeniz baharda ziyaret edilecek seçeneklerin başında geliyor. Harika lezzetleri ile midelere bayram ettiren, sıcakkanlı insanları ile gönlümüzde taht kuran Karadeniz’de; Ayder Yaylası, Sümela Manastırı, Fırtına Vadisi, Uzungöl, Zil Kale görmeniz gereken yerlerin sadece birkaçı. Karadeniz turlarınakatıldığınızda birbirinden güzel rotalar sizi bekliyor olacak.



Kapadokya Turları

Peri bacaları, renkli balonları, muazzam güzellikleriyle ünlü Kapadokya, baharda görülecek harika rotalarımızdan. Yanardağların püskürttüğü lavların binlerce yılda şekillenmesiyle oluşan bu bölgede görmeniz gereken; Ihlara Vadisi, Uçhisar Kalesi, Avanos, Güvercinlik Vadisi, Paşabağ keşif listenizin baş sıralarında olmalı. Adım attığınız her yerde hayranlık uyandıran güzelliklere sahip Kapadokya, Pers, Hitit, Bizans ve Selçuklu başta olmak üzere pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış. Kapadokya turlarına katılıp etkileyici gün batımına karşı bölgenin yerel şarapları eşliğinde manzaranın tadını çıkarın.



Mardin Turları

Kültürel değerlerin tarihle bütünleştiği şehirlerimizden biridir Mardin. Cami, kilise ve manastırlarıyla adından sıkça bahsettiren bu şehir, taş mimarisi ile adeta bir açık hava müzesi. Mardin turlarına katıldığınızda kültürel zenginliklerin baş gösterdiği; Hacı Abdullah Bey Konağı, Savur Kalesi, Deyr-ül Zafaran Manastırı, Mor Petrus ve Pavlus Kilisesi, Ulu Camii, Dara Antik Şehri, Deyr-ül Umur Kilisesi görmeniz gereken yerlerin başında geliyor. Ayrıca ülkemizin en önemli yerleri arasında gösterilen Hasankeyf ve Midyat keşif listenizde mutlaka olmalı. Buraları görmeden Mardin’den ayrılmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder