2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Hafta Sonu Kaçamağı Yapacaklara Tatil Önerileri



Yorucu geçen haftanın yorgunluğu küçük bir hafta sonu kaçamağıyla geride bırakmaya ne dersiniz? Bu fırsatı kaçıramam diyenleri doğasıyla kendine hayran bıraktıracak rotalara götürüyoruz. Doğayla baş başa zaman geçirmeyi özleyenlerin kaçırmaması gereken bu rotalar yeni haftaya tüm stresinizden kurtulmuş olarak başlamanıza yardımcı olacak.

İğneada

Yüzlerce çeşit kuş ve bitki türü ancak bir yere bu kadar yakışabilirdi. Kırklareli’nin doğa harikası İğneada, hafta sonu kaçamağı yapacaklar için biçilmiş kaftan. Sevdiklerinizle uzun sohbetler yapın, sevdiğiniz kitabı okuyun, soba başında ısınırken çocukluğunuza yolculuk edin. Bütün bunları kaçamak yaptığınız İğneada’da gerçekleştirmeniz mümkün. İğneada otelleri sizi bekliyor.



Sapanca

Yaşadığınız yerin kalabalığından, trafiğinden kısa sürede olsa uzaklaşmaya ihtiyacınız varsa Sapanca tam size göre. İstanbul’a olan yakınlığı burayı daha cazip hale getiriyor. Yeşilin her tonuna ev sahipliği bu rotada konaklamak için Sapanca otellerinitercih edebilirsiniz.



Birgi

Yoğun geçen bir haftayı geride bırakmanıza yardımcı olacak bir diğer öneri Ege’den geliyor. Ege’nin ılık esen rüzgarını özleyenler Birgi köyünü mutlaka ziyaret etmeli. Huzuru ve dinginliği bulacağınız Birgi’de tarihi ve kültürel zenginlikler sizi bekliyor. Ülkemizin en güzel kaçamak rotalarından biri olan Birgi İzmir otelleri ile sizi bekliyor.



Safranbolu

Osmanlı döneminin izlerini günümüze yansıtan Arnavut kaldırımları ve dar sokaklarıyla ünlü Safranbolu’yu daha önce hiç ziyaret etmediyseniz bu hafta sonu bir kaçamak yapabilirsiniz. Bol huzur depolayacağınız Safranbolu’nun enfes lokumlarını tatmadan geri dönmeyin. Safranbolu otellerinde konaklayarak bölgede gezilmedik yer bırakmayın.



Kıyıköy

Doğal güzellikler ile tarihin birleşiminden doğan Kıyıköy, Trakya’nın en görülesi sahil kasabalarından birisidir. İstanbul’a olan yakınlığı buraya gitmek için başlı başına bir sebep. Bol oksijen kaynağı Kıyıköy, yeni haftaya enerjik başlamanıza yardımcı olacak. Kırklareli otellerinde konaklayarak Kıyıköy’ün eşsiz doğası ve tarihiyle tanışın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder